Merhaba. Birkaç gün önce laptopımı açıp fanlarını temizledim ve işlemci üzerindeki termal macunu silip yenisini sıktım. Ve söktüğüm gibi takıp laptopu açtım. Başta Secure Boot ayarları değişti gibi bir ekran çıkardı karşıma ve ekranda böyle bir şey yapmadıysanız ESC basıp çıkabilirsiniz diyordu. Öyle yaptım ve PC'yi açtım. Başta daha hızlandı sansam da daha sonrasında Valorant'a girdiğimde klavye tuşlarına bastığımda tuşları yanlış algılıyordu bilgisayar. Daha sonradan fark ettim ki FPS düştüğünde tuşları algılaması uzun sürüyormuş. Bastığım tuşlar 2-3 sn sonra basılmış gibi hareket ettiriyordu karakteri. Bilgisayarı yormayan işler yaparken eskisinden biraz daha fazla kassa da başka sıkıntı çıkmıyor fakat oyun oynadığımda klavye anlattığım gibi değişik çalışıyor. Fan temizliği sürekli olarak yaptığım bir şeydi. Termal macunu ilk defa değiştirdim. CPU testleri yaptığımda sıcaklıklar yüksek çıkınca termal macun değiştireyim dedim. Ama değiştirdikten sonra da aynı çıkmaya devam etti. Termal macun da 1 yıldan fazladır evde duruyor. Onun bozulma gibi bir ihtimali var mı bilmiyorum. Neden böyle olmuş olabilir? Fark etmeden bir şeylere zarar vermiş olabilir miyim?