Ondan bahsediyorsa sorun çıkmaz. Ancak kendisinin söylemesi daha yararlı olur.Arkadaş şu banttan bahsediyor.
Ondan bahsediyorsa sorun çıkmaz. Ancak kendisinin söylemesi daha yararlı olur.Arkadaş şu banttan bahsediyor.
Evet arkadaşın söylediği bantdan bahsediyordum. Bilgisayarı servise verdim. Yeni elime geçti. Boştaki sıcaklıklar 3-4 derece düştü. Fakat hala oyunlarda +90 derecelerde. Bazen 97-98 i görüyorum.Ondan bahsediyorsa sorun çıkmaz. Ancak kendisinin söylemesi daha yararlı olur.
Sıcaklık kontrolcüsü yanlış bildiriyor olabilir. Servis bunu kontrol etmesi lazımdı sıcaklığı bildirdiyseniz. Kontrol etmediyse bunda olabilir eğer onda da sorun yoksa hangi donanımlar bu kadar yüksek ise onlarda sorun vardır.
Ancak 70/80 olsa normal olabilirdi yükte ancak bakım yapılmış şekilde yükte o kadar devamlı olmaması lazım.
Test devam ederken bu kadar aşırı düşmesi normal değil. İşlemci ve anakartınızı garantisi varsa gönderin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.