Termal macunsuz kullanımda sorun çıkar mı?

JaqenDeborah

Megapat
Daha fazla  
MSI GX70 laptopun fanlarını yıkadım kuruttum tekrar yerleştirdim. İşlemci ve ekran kartının termal macunları eskiydi çıkarttım temizledim. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Isınma problemim vs yok. Fanlarım gayet düzgün çalışıyor. Herhangi bir sorun olur mu?

Bilgisayar Açılıp Kapanır.Bence mümkün ise Termal macun sürün.(Ama o yok ise en azından Diş macunu sürün(Bu bir İronidir)
Ne çok hurafe dolaşıyor ortalarda. Yüksüz olarak kullanımda hiçbir şey olmaz.
Lütfen Cümlenizin sonundaki Argo'yu silin.(Vay be Möderetör ekipi gibi uyardım)

Çok mantıksız olur, macunsuz kullanmak, ısı iletimi sağlanmıyacaktır ve bilgisayarınız durmadan kapanır.
Ne çok hurafe dolaşıyor ortalarda. Yüksüz olarak kullanımda hiçbir şey olmaz. Yozlaşmış düzenin oyunu bu.
Kanka çok biliyorsan forumu sana bırakalım, ne dersin? İşlemci zaten fazlaca ısınan bir donanımdır, eğer sürmez isen 3 dakikaya bir kapanır.
Ne çok hurafe dolaşıyor ortalarda. Yüksüz olarak kullanımda hiçbir şey olmaz. Yozlaşmış düzenin oyunu bu.
Göz ardı listem " Ekleyeyim'mi abi?" diye soruyor kıramayacağım.

Son düzenleme:
Macunsuz soğumaz. Yani imkansız söylediğin şey.

En kötü idare etmesi için diş macunu sürün. Olmaz o öyle.

Not: İşe yarıyor ama ömrünü bilemem.

Yüke girdiği anda pişmeye başlar. Termal macun kullanın.

Şu an bilgisayarın açık olması bile hata. Hemen kapatıp terml macun sürün.

HWiNFO'dan bakıyorum 40 derece gösteriyor ikisi de ortalama 37 40 41 seyrediyor elimi fana tutuyorum ısınma hiç yok program mı yanlış gösteriyor acaba içini açıp baksam işlemci ve ekran kartına dokunsam ısınmış mıdır?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı