S serkanguzel Hectopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #11 Türkçe olarak hangi foruma/forumlara bakayım hocam ? Özel mesaj kanalından yazabilirsiniz.
Ömer Çarnaçar Hectopat Katılım 27 Mayıs 2015 Mesajlar 22 30 Eylül 2016 #12 Özel Mesaj bölümü kapalı sanırım.. Burdan direk yazar isem reklam olur ki , Adminler hiç hoşnut kalmazlar.
Özel Mesaj bölümü kapalı sanırım.. Burdan direk yazar isem reklam olur ki , Adminler hiç hoşnut kalmazlar.
S serkanguzel Hectopat Katılım 30 Eylül 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2016 #13 Hocam özel mesaj ayarlarından baktım. Özel mesaj açık görünüyor. Sanırım mesaj sayısı sınırlaması nedeniyle özel mesaj alamadım. Skype olarak; serkanguzel6 'ya gönderebilir misiniz ?
Hocam özel mesaj ayarlarından baktım. Özel mesaj açık görünüyor. Sanırım mesaj sayısı sınırlaması nedeniyle özel mesaj alamadım. Skype olarak; serkanguzel6 'ya gönderebilir misiniz ?
U Umutmeister Ziyaretçi 30 Eylül 2016 #14 Technopat Sosyal üzerinde üyelerin aralarında mesajlaşma olayı kaldırılmıştır.
Arden Erkol Hectopat Katılım 25 Kasım 2016 Mesajlar 1 25 Kasım 2016 #15 Konu ile ilgili bir televizyon şovu var. Halt and Catch Fire. İzlemenizi tavsiye ederim.