Teşhir Ürünü Xbox Alınır mı ?

Sıfırını alabilirim demişsin o zaman kesinlikle sıfır alın. Oyun konusunda da game pass var EA acces var. Bu servislerle makul ücretlerle oyun oynayabilirsin illa oyunu satın almana gerek yok.

Madem alıp da memnun kalan çok insan tanıyorsunuz alın o zaman hocam sormanızın amacı kalmamış.
Sıfırını alabilirim demişsin o zaman kesinlikle sıfır alın. Oyun konusunda da game pass var EA acces var. Bu servislerle makul ücretlerle oyun oynayabilirsin illa oyunu satın almana gerek yok.
evet 0 alıcam battlefield v paketi ile birlike yanında 1 ay game pass 1 ay ea acess ve 14 gün live gold geliyor 3400 tl ye teşekkür ederşm
Teşhir ürününde niye 15 tane oyun oluyor? Oyunlar kutulu mu yoksa dijital mi? Bana ikinci el cihaz gibi geldi, oyunlar dijital ise o zaman %100 ikinci el diyebilirim.
dijital sordum satıcı ya almaktan vazgeçtim xbox one x battlefield v paketini alacağım teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı