Bir şey değişmeyecek? Nasıl bu kanıya varabildin çıkmamış konsollar için üstüne üstlük fiyat biçiyorsun. PS3'ten PS4'e geçerken bir şey değişmemiş miydi?Yeni konsollar seneye gelir anca, ayrıca gelince bişey değişmeyecek, fiyatı 5000 TL'den aşağı olmaz.
Vurgulama hatası olmuş, fiyat anlamında bir şey değişmeyecek.Bir şey değişmeyecek? Nasıl bu kanıya varabildin çıkmamış konsollar için üstüne üstlük fiyat biçiyorsun. PS3'ten PS4'e geçerken bir şey değişmemiş miydi?
Madem alıp da memnun kalan çok insan tanıyorsunuz alın o zaman hocam sormanızın amacı kalmamış.
evet 0 alıcam battlefield v paketi ile birlike yanında 1 ay game pass 1 ay ea acess ve 14 gün live gold geliyor 3400 tl ye teşekkür ederşmSıfırını alabilirim demişsin o zaman kesinlikle sıfır alın. Oyun konusunda da game pass var EA acces var. Bu servislerle makul ücretlerle oyun oynayabilirsin illa oyunu satın almana gerek yok.
dijital sordum satıcı ya almaktan vazgeçtim xbox one x battlefield v paketini alacağım teşekkürlerTeşhir ürününde niye 15 tane oyun oluyor? Oyunlar kutulu mu yoksa dijital mi? Bana ikinci el cihaz gibi geldi, oyunlar dijital ise o zaman %100 ikinci el diyebilirim.
10 ay öncesinde yaşıyorsunuz galiba siz.
Oyunun XBOX için çıkmadığını sanıyordum demekki varmış, doğrudur ben sadece PS4 özel sanıyordum kusura bakmayın.Red Dead Redemption geçen sene çıktı, hatta birçok otoriteye göre yılın oyunu kabul edildi. Olmayan oyun tespitiniz yanlış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.