Teşhirli Excalibur RTX 3060 aldım

O kadar abartılacak bir kazık yok, sadece daha iyisini alabilirdin. Pek sorun yaşamazsın termal macunu yenilet bakım yaptır bir şey olmaz.
tamam bir de son bir sorum olacak. sıfırı 34k ymış bu pcnin. şey dicem buna virüs filan girmiş midir gelen geçen buna usb sokup virüs yüklemiş midir? pcyi sıfırladım ama tamamen temizle yapamadım. kullanim mi yoksa bilgisayarcıda format attırim mi?

tamam bir de son bir sorum olacak. sıfırı 34k ymış bu pcnin. şey dicem buna virüs filan girmiş midir gelen geçen buna usb sokup virüs yüklemiş midir? pcyi sıfırladım ama tamamen temizle yapamadım. kullanim mi yoksa bilgisayarcıda format attırim mi?
Cihazın ederi 25-26 34 etmez, virüs hakkında bilgim yok içini rahatlatmak için attırabilirsin.

iade yokmuş aga napıcam nolur tamam kazıklandım da o derecede yani facebookta önüne gelene inanan 60 yaş insanlar kadar da kazıklanmamışımdır ya nolur birşey diyin lütfen iade yokmuşş :(

İade yok diye bir şey yok. Faturanla ürünü alıp ben bunu iade edeceğim diyeceksin. İadeyi kabul etmiyorsanız da tüketici hakem heyetine başvuracağım icrada görüşürüz diyeceksin.

Bunları sen diyemeyeceğin için babanla konuş babanla gidin.

İade yok diye bir şey yok. Faturanla ürünü alıp ben bunu iade edeceğim diyeceksin. İadeyi kabul etmiyorsanız da tüketici hakem heyetine başvuracağım icrada görüşürüz diyeceksin.

Bunları sen diyemeyeceğin için babanla konuş babanla gidin.

Bu iade kanunları değiştirilmişti cihazda problem yoksa satıcının iade almama hakkı var diye biliyorum.

Açıkçası ben çok beğendim bilgisayarı, 144 hz + rtx 3060 + 16gb ram + intel core i7 11. nesil 512 GB SSD gayette güzel. Hiçbirinizin attığı bilgisayar benim aldığım teşhirli pc ile tam tamına uyuşmuyor, ya birinin rami eksik, ya birinin ömür boyu bakımı yok, ya birinin işlemcisi kötu vs. vs. Benim aldığım excaliburun hem ömür boyu bakım garantisi var, hem metal kasa, ısınması sorun değil zaten kaliteli harici klavye + soğutucu kullanıyorum, fan sesi monstera göre daha az. 25k ya hiç böyle güzel bir pc bulamazsınız. Teşhirli olduğu için 25k zaten, sıfırı normalde en az 29-32k arasıymış sıfırı. Doğru seçimi yapmışım iyi ki yapmışım. Hem bakıma götürdüm, termal macunu yenilendi fan bakımı yapıldı hem garanti süresini 2 yıl arttırdım teşhirli olunca alma tarihine göre ücretsiz bir şekilde. İşe hiç bu yanından bakmamış hiçbiriniz..

Son düzenleme:
Açıkçası ben çok beğendim bilgisayarı, 144 hz + rtx 3060 + 16gb ram + intel core i7 11. nesil 512 GB SSD gayette güzel. Hiçbirinizin attığı bilgisayar benim aldığım teşhirli pc ile tam tamına uyuşmuyor, ya birinin rami eksik, ya birinin ömür boyu bakımı yok, ya birinin işlemcisi kötu vs. vs. Benim aldığım excaliburun hem ömür boyu bakım garantisi var, hem metal kasa, ısınması sorun değil zaten kaliteli harici klavye + soğutucu kullanıyorum, fan sesi monstera göre daha az. 25k ya hiç böyle güzel bir pc bulamazsınız. Teşhirli olduğu için 25k zaten, sıfırı normalde en az 29-32k arasıymış sıfırı. Doğru seçimi yapmışım iyi ki yapmışım. Hem bakıma götürdüm, termal macunu yenilendi fan bakımı yapıldı hem garanti süresini 2 yıl arttırdım teşhirli olunca alma tarihine göre ücretsiz bir şekilde. İşe hiç bu yanından bakmamış hiçbiriniz..
BIOS güncellemesi bile almayan, adam gibi ızgarası olmadığından fanları uçan, metal gibi hissiyat verip aslında dandik olan kasa, yazılımında adam gibi bir şey olmayan cihazla başarılar dilerim. Cihaz yamulunca yan hesaptan konu aç rezil olma.

Son düzenleme:
BIOS güncellemesi bile almayan, adam gibi ızgarası olmadığından fanları uçan, metal gibi hissiyat verip aslında dandik olan kasa, yazılımında adam gibi bir şey olnayan cihazla başarılar dilerim. Cihaz yamulunca yan hesaptan konu aç rezil olma.
O fiyata o sistem için değer kanka. Hem garantisini de uzattım, yamulursa garanti bakar. Garantisi biterse parayla yaptırırım, gene değer o sistem için. BIOS güncellemesi hakkında bir bilgim yok eski bilgisayarımda da BIOS güncellemesi olayı yoktu zaten laptoplarda BIOS fark ediyor mu bilmiyorum. Sana dediğim gibi, soğutucu takılı bilgisayara, yanı ızgarası yetersizse gene alttan yardımcı olan bir cihaz var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı