Texture flickering ve bad antialiasing sorunu

hardly536

Decapat
Aşağıdaki videoyu son kalitede izleyip yardımcı olabilir misiniz, bilgisayarımdaki bütün video ve oyunlarda 1080p çözünürlükte aynı şekilde sabit olan fakat hareket eden objeler ile görüntü almaktayım.

Tek fark ettiğim şey sanal çözünürlük açıp 4K'ya çektiğim zaman 30 FPS alıyorum fakat çoğu hareketli obje düzeliyor.
Specs ;
  • CPU: AMD Ryzen 7 1700
  • GPU: AMD RX 580 asus dual
  • SSD: Transcend TS120GSSD220S 120GB
  • HDD: WD Green 2TB (2012)
  • RAM: G.SKILL Trident Z RGB DDR4 3200 C16 2x8GB
  • MBD: MSI B350M GAMING PRO (MS-7A39)
  • PSU: Zalman Zm600-Le 600W Power Supply

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bir sorun değil herkeste aynı sadece çoğu kişi bu durumu görmemezlikten ve fark etmiyor 🙏

Daha önce de yazmıştım yine yazayım ülkemizde elektrik dalgalanmaları çok yüksek çoğumuzun evine temiz ya da verimli elektrik gelmiyor bu durum için nacizane tavsiyem akim korumalı priz UPS ve düzgün toprak hattı çekilmiş priz. PSU'da önemli etken.

Komple şehir mi değiştireyim? Konya'da iki farklı semtte denedim, aynı sorun mevcut.
Bu sorun bulaşıcı. Enfekte kasayı nerede denersen dene sorun devam edecektir fakat yeni ve sağlıklı bir kasa edinirsen ve akımın sağlıklı olduğu bir yerde kullanırsan sorun devam etmeyecektir. Yani hem konumu hem de kasanı değiştirmen gerekli.

Bu bir sorun değil herkesde aynı sadece çoğu kişi bu durumu görmemezlikten ve farketmiyor 🙏
Evet, ülkemizdeki akım pek sağlıklı değil.

Daha önce de yazmıştım yine yazayım ülkemizde elektrik dalgalanmaları çok yüksek çoğumuzun evine temiz ya da verimli elektrik gelmiyor bu durum için nacizane tavsiyem akim korumalı priz UPS ve düzgün toprak hattı çekilmiş priz. PSU'da önemli etken.
Kesinlikle katılıyorum! %100 olmamak ile birlikte yeni bir kasa ile 5-6 ay içerisinde, şuanki konumumdan daha lüks bir yere taşınacağım (daha lüksün altını çizdim çünkü şuanki konumumdan daha sağlıklı bir akıma sahip olacağım, muhtemelen.) + olarak UPS de almak istiyorum. Var mı bir önerin? Daha önce de dediğim gibi kesinlikle ve kesinlikle taşındıktan sonra bu konuya geri dönüp deneyimlerimi paylaşacağım.

Bu sorun bulaşıcı. Enfekte kasayı nerede denersen dene sorun devam edecektir fakat yeni ve sağlıklı bir kasa edinirsen ve akımın sağlıklı olduğu bir yerde kullanırsan sorun devam etmeyecektir. Yani hem konumu hem de kasanı değiştirmen gerekli.

Kesinlikle katılıyorum! %100 olmamak ile birlikte yeni bir kasa ile 5-6 ay içerisinde, şu anki konumumdan daha lüks bir yere taşınacağım (daha lüksün altını çizdim çünkü şu anki konumumdan daha sağlıklı bir akıma sahip olacağım, muhtemelen.) + olarak UPS'de almak istiyorum. Var mı bir önerin? Daha önce de dediğim gibi kesinlikle ve kesinlikle taşındıktan sonra bu konuya geri dönüp deneyimlerimi paylaşacağım.

Nereye giderseniz gidin ülkemizde yüksek gerilim hatları havada direkler vasıtasıyla iletiliyor yıl 2020 yer altına alinmadiktan sonra kurtuluş zor anca yukarıda yazdığım önlemleri alabilirsiniz.

Nereye giderseniz gidin ülkemizde yüksek gerilim hatları havada direkler vasıtasıyla iletiliyor yıl 2020 yer altına alinmadiktan sonra kurtuluş zor anca yukarıda yazdığım önlemleri alabilirsiniz.
Taşınmam muhtemelen zorunlu. Yeni bir sistem toplamayı zaten düşünüyorum. Yine de şansımı deneyeceğim.

Akım korumalı priz ve UPS önerilerini bekliyorm.

Kesinlikle katılıyorum! %100 olmamak ile birlikte yeni bir kasa ile 5-6 ay içerisinde, şuanki konumumdan daha lüks bir yere taşınacağım (daha lüksün altını çizdim çünkü şuanki konumumdan daha sağlıklı bir akıma sahip olacağım, muhtemelen.) + olarak UPS de almak istiyorum. Var mı bir önerin? Daha önce de dediğim gibi kesinlikle ve kesinlikle taşındıktan sonra bu konuya geri dönüp deneyimlerimi paylaşacağım.
Kardeş elektirik dalgalanması ekranda olur biz objektif dalgalanmadan bahsediyoruz elektrikler el alakalı bir durum yok

Bu düşük görüş mesafesi sorunu anlamsız şekilde sanırım izlediğim videolarda da var. Yani ben mi kafayım yedim anlamadım ama bu sorundan önce böyle bir şey hiç yoktu. Yani garip şekilde izlediğim oyun videolarında da yaşadığım sorunları görüyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor anlamadım. Soruna çok kafa yormaktan biraz delirmeye başladım galiba.

Bu düşük görüş mesafesi sorunu anlamsız şekilde sanırım izlediğim videolarda da var. Yani ben mi kafayım yedim anlamadım ama bu sorundan önce böyle bir şey hiç yoktu. Yani garip şekilde izlediğim oyun videolarında da yaşadığım sorunları görüyorum. Bu nasıl mümkün olabiliyor anlamadım. Soruna çok kafa yormaktan biraz delirmeye başladım galiba.
Delirmiyorsun. Sorun akım kaynaklı olduğu için her yerde görmen normal. Biz de aynı durumdayız. Herhalde telefonunu evinde şarj ediyorsundur. Eğer öyleyse dikkat et aynı sorunu telefonunda da göreceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı