The Crew 2 yarış zorluk ayarı var mı?

Talha Bahar

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Epic Games indirimi ile birlikte The Crew 2'yi aldım fakat bir tğrlü mapteki yarışlarda 1inci olamiyorum. Parayı uzun yollarda kasıyorum o şekilde 1000rr falan aldım bayağı yarış birikti. Offroad dışındaki tüm yarışlarda hatasızda oynasam fix sonuncu oluyorum. NFS'deki gibi oyunun bir zorluk ayarı var mı yoksa ben mi çok kötüyüm? Bir oyunun bu kadar zor yapılmasının imkanı yok.

Merhaba Epic Games indirimi ile birlikte The Crew 2'yi aldım fakat bir tğrlü mapteki yarışlarda 1inci olamiyorum. Parayı uzun yollarda kasıyorum o şekilde 1000rr falan aldım bayağı yarış birikti. Offroad dışındaki tüm yarışlarda hatasızda oynasam fix sonuncu oluyorum. NFS'deki gibi oyunun bir zorluk ayarı var mı yoksa ben mi çok kötüyüm? Bir oyunun bu kadar zor yapılmasının imkanı yok.

Aracınızı geliştirmeniz gerek. Zorluk zaten en kolaydayken oynuyorsunuz yarışları.

Yarış kazandıkça parça takıp aracını geliştirmen lazım.

Hocam sadece motora takılma tüm yarış türlerinin ilk 1. seviyelerini oyna parça para vs. kas youtube den parça özelliklerinin ne işe yaradığını araştır bazı parçaların setini tamamladığında kazandığın parayı arttırıyor bu tarz mekanikleri var oyunun.

Hocam sadece motora takılma tüm yarış türlerinin ilk 1. seviyelerini oyna parça para vs. kas youtube den parça özelliklerinin ne işe yaradığını araştır bazı parçaların setini tamamladığında kazandığın parayı arttırıyor bu tarz mekanikleri var oyunun.
Anladım teşşekürler peki bu menü kısmından girilen uzun yarışlara motorla girilemiyormu

Anladım teşşekürler peki bu menü kısmından girilen uzun yarışlara motorla girilemiyormu
Her birinin ayrı kategorisi var ana yarışlarda zaten hangi araç ile yarışa gireceğini hangisi ile giremeyeceğini yazıyor. Bazı yarışlarda aynı kategoride olmasına rağmen sana zorla bir tane araç seçtiriyor mesela. Motor yarışlarınında ayrı kategorisi var ama yarış motorlarında yanlış hatırlamıyorsam çok bi yarış yok. Yani ne yazık ki aldığın 1000rr ile girebileceğin yarışlar sınırlı. Sana tavsiyem haftalık etkinlikler geliyor onlara bak onlar güzel ödüller veriyor. Bunun dışında da yarış kategorilerini sıra sıra oynamanı tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı