Çözüldü The Division 2 kaplamalar çok yavaş yükleniyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

HUSEYIN V2

Megapat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
1050ti gaming
İşlemci
i5 2400
Merhaba. The Division 2 SSD'de kurulu olmasına rağmen, oyunun kaplamaları geç yükleniyor ve hata verip kapanıyor. Cyberpunk 2077'de yaşamıştım en son böyle bir olay onda oyun kapanmıyordu ama bunda kapanıyor. İlk oyunda da böyle bir sorun yaşamıştım ama hiç yoktan oynayabiliyordum, Ubisoft'un her oyunu böyle olması çok can sıkıcı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. The Division 2 SSD'de kurulu olmasına rağmen, oyunun kaplamaları geç yükleniyor ve hata verip kapanıyor. Cyberpunk 2077'de yaşamıştım en son böyle bir olay onda oyun kapanmıyordu ama bunda kapanıyor. İlk oyunda da böyle bir sorun yaşamıştım ama hiç yoktan oynayabiliyordum, Ubisoft'un her oyunu böyle olması çok can sıkıcı.

Cyberpunk tam bir facia ama ben UBISOFT oyunlarında böyle bir sıkıntı yaşamıyorum. Donanımınız ile ilgili bir sorun olabilir.

Edit: donanımınızı yeni gördüm. Sorunun sisteminiz olması yüksek ihtimal.

SSD kullanmıyorsanız HDD'de sorun olabilir. Benim başıma da gelmişti HDD garantide olduğu için yenisini vermişlerdi. Overwatch 2'de oyun başlıyordu ama elimdeki silah, objeler vs. sonradan yükleniyordu.

Hocam işlemciniz çok eski.

Bu hırsızın hiç mi suçu yok. -nasreddin hoca. The Crew 2'de de yaşamıştım böyle bir olay Forza 4 de ise 1 kez gördüm buna benzer bir şey bence bugisoft biraz optimize etse iyi olur oyunları tabii sistem yenilemem lazım orası ayrı bir olay sağ olun yorumlarınız için.

Bu hırsızın hiç mi suçu yok. -nasreddin hoca. The Crew 2'de de yaşamıştım böyle bir olay Forza 4 de ise 1 kez gördüm buna benzer bir şey bence bugisoft biraz optimize etse iyi olur oyunları tabii sistem yenilemem lazım orası ayrı bir olay sağ olun yorumlarınız için.
Hocam benim 160 saat Division 2'im var 1 kere bile yaşamadım o sorunları. Herkeste olsa çözerlerdi oyun çıkalı çok oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı