The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered çıkış yaptı

Sonradan ekleneceğini düşünmüyorum çünkü asıl olayı bir Game Pass oyunu olması ancak diğer oyunlarda gelebilir, olası Fallout 3 Remake, TES 6. Doom zaten geliyor. Doom satarsa diğerleri de olabilir.
DOOM'un satışı TES 6'nın Türkçe olma konusunu etkileyecek. Tabii TES 6 çıkana kadar kaç yıl geçer ise artık.

Sonradan ekleneceğini düşünmüyorum çünkü asıl olayı bir game Pass oyunu olması ancak diğer oyunlarda gelebilir, olası Fallout 3 remake, tes 6. Doom zaten geliyor. Doom satarsa diğerleri de olabilir.

Ben tam bilmiyorum ama Skyrim 5 de oyun içi mod olayı var oblivion da olur mu veya orijinalinde var mı böyle bir şey o şekilde Türkçe yama falan yapsak yeter.

Yandık o zaman desene konsolu olanlar bile ayrıca mod yapamayacaklar, hem üzücü hem saçma. Skyrim 5 de neden var o zaman?

Hiç bilmiyorum ama modcular onu da çözerler bence. Bu arada benim sistemde bayağı kasıyor FSR 3 açtım anca azıcık toparladı 40-60 FPS civarı. Herkeste kasıyor mu acaba optimizasyon sorunu mu var çözemedim. DLSS açık iken bile kastı bende.

Hiç bilmiyorum ama modcular onu da çözerler bence. Bu arada benim sistemde bayağı kasıyor FSR 3 açtım anca azıcık toparladı 40-60 FPS civarı. Herkeste kasıyor mu acaba optimizasyon sorunu mu var çözemedim. DLSS açık iken bile kastı bende.

Dostum peki ben konsoldan oyunu oynuyorumdan o bakımdan Türkçe mod vs kurma şansım yok biliyorum ama bir şekilde sonradan Türkçe oynama şansı edinir miyim resmi Türkçe dil desteği gelmese bile. Skyrim 5 gibi.

Dostum peki ben konsoldan oyunu oynuyorumdan o bakımdan Türkçe mod vs kurma şansım yok biliyorum ama bir şekilde sonradan Türkçe oynama şansı edinir miyim resmi Türkçe dil desteği gelmese bile. Skyrim 5 gibi.

Resmi mod desteği olmayacağı için konsollarda herhangi bir modlama olması mümkün değil. Skyrim, Fallout 4, Starfield'ın resmi mod desteği olduğu için konsollara Türkçe yaması yapılabiliyor.

Resmi mod desteği olmayacağı için konsollarda herhangi bir modlama olması mümkün değil. Skyrim, Fallout 4, Starfield'ın resmi mod desteği olduğu için konsollara Türkçe yaması yapılabiliyor.

Dostum Skyrim ve Fallout'u biliyorum ama Starfield olduğunu ilk defa duydum, oradanda Türkçe yama mevcutmu cidden?

Doom: The Dark Ages'a gelmiş olan Türkçe dil desteğinin arkaplanında Gamepass'in Türkiye'deki kullanım oranı yatıyor. Geliştirme süresi içerisinde Oblivion bu konuyu kaçırdı.
Bayağıdır var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı