The Elder Scrolls v: Skyrim alınır mı?

Tuanchi96

Hectopat
Dün The Witcher'in 2. oyununu bitirdim bugün 3. oyunun indirdim, şu an da The Witcher 3'den sonra oynamak için oyun bakıyorum. Sizce The Witcher 3'ten sonra Skyrim oynamalı mıyım, (Oyun mekanikleri nasıldır, hikayesi var mı, varsa nasıl.) ona göre indirimdeyken satın alacağım. Şimdiden yanıtlayan herkes için teşekkürler.

Birini oynadıktan sonra muhtemelen diğerini oynayamayacaksın, ben yüzlerce saat Skyrim'den sonra, Witcher 3 girdim, Skyrim'deki özgürlüğe öylesine alışmışım ki Witcher'a 4 saat falan dayanabildim, ardından oyundan keyif almadığım için çıktım. Muhtemelen ilk önce Witcher oynasaydım bu sefer beklentim yine oynadığım oyuna göre şekilleneceği için Skyrim'i oynayamazdım. Bence bilinçli bir şekilde beklentilerini şekillendirerek oyunları oyna, birinden diğerini bekleme, her ikisi de çok ayrı ayrı çok güzel oyunlar ama sonuç olarak benim başıma böyle bir hal geldi ve hala Witcher oynayamam.
Birini oynadıktan sonra muhtemelen diğerini oynayamayacaksın, ben yüzlerce saat Skyrim'den sonra, Witcher 3 girdim, Skyrim'deki özgürlüğe öylesine alışmışım ki Witcher'a 4 saat falan dayanabildim, ardından oyundan keyif almadığım için çıktım. Muhtemelen ilk önce Witcher oynasaydım bu sefer beklentim yine oynadığım oyuna göre şekilleneceği için Skyrim'i oynayamazdım. Bence bilinçli bir şekilde beklentilerini şekillendirerek oyunları oyna, birinden diğerini bekleme, her ikisi de çok ayrı ayrı çok güzel oyunlar ama sonuç olarak benim başıma böyle bir hal geldi ve hala Witcher oynayamam.

Ek olarak oyundan inanılmaz keyif aldım, işin içine bir de modlar falan girince üf üf üf. Beklentisiz gir, belki de yüzlerce saat elin kolun titreyerek oynayacağın bir oyun olacak, çevremdeki herkese söylerim, eğer bir gün hafızamı kaybedersem, bana söyleyin ve şu oyuna baştan başlayıp tekrar yüzlerce saatimi basayım.

Ek olarak oyundan inanılmaz keyif aldım, işin içine bir de modlar falan girince üf üf üf. Beklentisiz gir, belki de yüzlerce saat elin kolun titreyerek oynayacağın bir oyun olacak, çevremdeki herkese söylerim, eğer bir gün hafızamı kaybedersem, bana söyleyin ve şu oyuna baştan başlayıp tekrar yüzlerce saatimi basayım.

Şimdi gaza gelip tekrar gireceğim ama köyüm gibi her köşesini her yanını biliyorum be usta, lore falan okuyayım biraz bari.

Şimdi gaza gelip tekrar gireceğim ama köyüm gibi her köşesini her yanını biliyorum be usta, lore falan okuyayım biraz bari.

Skyrim'den Witcher gibi bir beklentim olmadığı için anlattığına göre oyundan zevk alacağımı düşünüyorum.

Alınır bir sürü değişik görevi var. Sadece 100 saat falan oynadıktan sonra zindanlar, kaleler vs. hepsinin bir noktadan sonra tekrar ettiğini görmek sıkıyor. Adamlar o zamanın şartları ile bir iki mekan tasarımı, bir iki de yaratık modeli koyabilmişler. Oyunun en güzel yanı ise istediğin gibi karakter yaratıp istediğin şekilde geliştirebiliyorsun, bu konuda çok serbest bırakmışlar. Yani istersen büyücü bir kurt adam ork olabiliyorsun ve üstüne demircilik ile simya kasıp tek atan kılıçlar, hançerler yapabiliyorsun. Her neyse vaktin varsa witcherdan sonra da oynayabilirsin, ben ikisini de bitirdim.

Alınır bir sürü değişik görevi var. Sadece 100 saat falan oynadıktan sonra zindanlar, kaleler vs. hepsinin bir noktadan sonra tekrar ettiğini görmek sıkıyor. Adamlar o zamanın şartları ile bir iki mekan tasarımı, bir iki de yaratık modeli koyabilmişler. Oyunun en güzel yanı ise istediğin gibi karakter yaratıp istediğin şekilde geliştirebiliyorsun, bu konuda çok serbest bırakmışlar. Yani istersen büyücü bir kurt adam ork olabiliyorsun ve üstüne demircilik ile simya kasıp tek atan kılıçlar, hançerler yapabiliyorsun. Her neyse vaktin varsa Witcher'dan sonra da oynayabilirsin, ben ikisini de bitirdim.

Ya her Build'in zevki ayrı, modladıktan sonra okçu olmak, locational damage moduyla birlikte, tek atmalık tek yemelik mmmmmmhh. Eğer buradan ekip çıkarsa co-op oynayabiliriz, tabii zamanı olan sıkıntılı arkadaşlar mevcutsa 😄.

Skyrim mükemmel bir oyun mutlaka satın alıp oynamalısın. Oyunu defalarca bilgisayar üzerinden bitirmeme oynamama rağmen şu an Xbox üzerinden oyuna devam ediyorum. Yıllarca oynanabilecek geniş ve büyük bir dünyası olan ve oyunda yapacak o kadar çok şey var ki anlatılmaz yaşanır kısaca mutlaka oynamalısın.

Ya her Build'in zevki ayrı, modladıktan sonra okçu olmak, locational damage moduyla birlikte, tek atmalık tek yemelik mmmmmmhh. Eğer buradan ekip çıkarsa co-op oynayabiliriz, tabii zamanı olan sıkıntılı arkadaşlar mevcutsa 😄.

Malesef benden ekip çıkmaz, keşke zamanım olsa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı