The Elder Scrolls V: Skyrim Kapanma Sorunu

Kisayol

Megapat
Daha fazla  
Oyun Açılırken "Bethesda Game Studios" Yazısı Geçtikten Sonra Skyrim'in Sembolü Geliyor Ve Hata Vermeden Kapanıyor. Oyunu Silip Tekrar Kurdum Ama Sorun Çözülmedi. Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim. ( Oyunu Steam Üzerinden Almıştım )

Steam üzerinden oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğrulamayı yaptım. Türkçe Yamam Dosyalarını Silip Asıl Dosyaları İndirince Oyun Açıldı. Acaba tekrar Türkçe yamayı kursam mı ki yoksa başka yama öneriniz var mı? (OyunÇeviri'nin Yaptığı Çeviriyi Kullanmıştım)

Sorunu Sonunda Çözdüm. Data Dosyalarından Türkçe Yamayı Aktifleştirmek Gerekiyormuş. Cevap Yazanlara Teşekkür Ederim.

Türkçe yamayı Workshop'tan indirirseniz sorun çıkmaz.
Hayır sevgili dostum öyle sade Workshop'tan indirince hemen olmuyor!

Sorunu şöyle çözdüm. Oyun yama hazırlama aracını yükle/Atölye'de Türkçe yamayı arat ve abone ol/Yama Steam üzerinden (3mb kadar) indikten sonra oyunun Windows'taki klasörüne gir/Data klasörünün altında Strings var içindeki tüm dosyaları sil ve oyunu yeniden başlat...

Bende böyle çalıştı..Bilginize..

Sorunun kesin çözümü şu; Yüklediğin modlar'dan birisi, sende yüklü olmayan başka bir ana mod'a ihtiyaç duyuyor. Skyrim'de bunu tespit ettiğinde herhangibir sorun çıkmaması için kendini kapatıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı