The Last Campfire 5₺

Yeni hesap açtım oyun alırken telefon ile doğrulama istiyor yapıyorum yine bekletiyor. 10 liramı da çektiler siparişim iptal falan oldu sonra ama para geri yatmadı bekliyorum acaba bu rezillik ne kadar sürecek. Parasında falan da değilim ama durum gerçekten rezil. Ben şimdi 10 değil 1000 liralık alışveriş yapsaydım muhtemelen yine bu durumu yaşayacaktım.

Son düzenleme:
Agalar böyle değildi ya geçen hafta oyun aldım daha Humble'dan. Ne oldu da böyle saçma bir şeye giriştiler?
Bazen onaylama istiyor bazen direkt gönderiyor. Bende tam çözemedim.

Yeni hesap açtım doğrulama istiyor. 10 liramı da çektiler siparişim iptal falan oldu sonra ama geri yatmadı daha bekliyorum.
İki kere iptal olan siparişim vardı, parayı direkt gönderiyorlardı. Bu onaylama sistemi saçma olmuş.

Ben geçen ay Paradeus isimli oyunu aldım Humble'dan parayı çekti ve keyi anında verdi. Şimdi Deathloop'ta da benzer sorunu yaşayan bir sürü insan gördüm. Agents of Mayhem aldım 5 liraya satıyorlardı epey ucuz. Başlığını açmayı düşündüm hatta ama baktım ki satın alım yapanların %98'i sorun yaşıyor vazgeçtim. Seneler önce teee IGN satın almadan evvel aylık 3-4 dolara random 100 oyun dağıttıkları dönemden beri üyeyim. Böyle bir saçmalık yaptıklarını ne bugüne kadar gördüm ne duydum ne de yaşadım. Sağ olsunlar bugün bir ilki yaşattılar.

Ben geçen ay Paradeus isimli oyunu aldım Humble'dan parayı çekti ve keyi anında verdi. Şimdi Deathloop'ta da benzer sorunu yaşayan bir sürü insan gördüm. Agents of Mayhem aldım 5 liraya satıyorlardı epey ucuz. Başlığını açmayı düşündüm hatta ama baktım ki satın alım yapanların %98'i sorun yaşıyor vazgeçtim. Seneler önce teee IGN satın almadan evvel aylık 3-4 dolara random 100 oyun dağıttıkları dönemden beri üyeyim. Böyle bir saçmalık yaptıklarını ne bugüne kadar gördüm ne duydum ne de yaşadım. Sağ olsunlar bugün bir ilki yaşattılar.
Agent of Mayhem'i ben aldığımda kodu verdiler fakat arkadaşım aldığında iptal ettiler. Hatta şuan arkadaşım ne alırsa iptal ediyorlar. Deathloop almayı denedik arkadaşım red yedi, benimki ise hala onay aşamasında. Şuan bulunduğumuz durum cidden çok saçma. Hızlı bir şekilde çözüm getirmeleri lazım.

Agent of Mayhem'i ben aldığımda kodu verdiler fakat arkadaşım aldığında iptal ettiler. Hatta şuan arkadaşım ne alırsa iptal ediyorlar. Deathloop almayı denedik arkadaşım red yedi, benimki ise hala onay aşamasında. Şuan bulunduğumuz durum cidden çok saçma. Hızlı bir şekilde çözüm getirmeleri lazım.
Ben şimdi uzunca bir yazı yazdım support'a. Her böyle sorun yaşayan yazsa belki bir değişim yaşanır. Bu ne cüret ya. Herkes bize 58. sınıf insan muamelesi yapmaya başladı. Cidden sinirim bozuldu artık.

3-4 saat geçtikten sonra kartıma iade geldi sonra yine aldım 1-2 saatte yine iade geldi bune la.
Humble Bundle onaylama sistemi şuan sıkıntılı çalışıyor. Arkadaşımın aldığı oyunları iade ettiler fakat benim aldıklarımı onayladılar. Sitenin bu durumu düzeltmesi lazım.

Bana key falan vermedi şimdi bir de bunların onayını bekleyeceğiz, ey Allah'ım ya.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-11-05-11-36-38-633_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-05-11-36-38-633_com.android.chrome-edit.jpg
    178,1 KB · Görüntüleme: 48

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı