The Last of Us Part 1 549 TL'ye alınır mı?

Halil0263

Decapat
Daha fazla  
Başlıktaki gibi The Last of Us Part 1 almayı düşünüyorum sizce parasını hak eden bir oyun mu? Oyunu alsam tatmin eder mi? Hikayeli oyunları seviyorum hikayesi gerçekten iyi mi?

Başlıktaki gibi The Last of Us Part 1 almayı düşünüyorum sizce parasını hak eden bir oyun mu? Oyunu alsam tatmin eder mi? Hikayeli oyunları seviyorum hikayesi gerçekten iyi mi?

Alınır, sarar. Yorumları iyi. Özellikle hikayeli oyun seviyorsan hastası olursun.

Bence alınmaz. Ben bizzat oynadım ekran kartım 3060 olmasına rağmen donma ve kasma yaşadım. Optimizasyon problemleri mevcut.

Oyun iyi güzelde ilk çıktığında ben daha 10 yaşındaydım. Aşırı eski bir oyun. 550 TL'yi hak etmiyor benim gözümde. Oyun güzel bu arada lafım yok. Yalnız hikaye kısmı düz yani pek bir olayı yok. Sunum, atmosfer ve oyunculuklar güzel. Oyunu iyi yapanda bu zaten. 10 saatte biten tadımlık bir oyun. Yan görev ve açık dünya sıfır. Mekaniklerde eski yani. O yüzden malum yollarla oynanması taraftarıyım.

Hikaye bazlı oyuna para vermiyorum gamesatış gibi yerlerden 3 oyuna 50 tl verip oynayıp siliyorum. Kütüphanemde dursun mantığı yoksa oradan da alıp oynayıp sonra silebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı