Sürprizbozan The Last of Us Part 1 incelemesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rdr 2 vs Tlou

• Oy verenlerin toplamı
    19
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyuna "klasik zombi oyunu" mantığıyla yaklaşırsanız zevk almanız zor. Aynı mantıkla RDR2'de klasik kovboy filmi/oyunu olur o zaman.

Ayrıca TLOU 2 fiyatı nerede 80 Euro bunu anlamadım. Oyunun çıkış fiyatı bile o kadar değildi.

Bayağı erken bir inceleme olmuş, bu tür yeni çıkmış oyunları anında incelemeye devam et lütfen.

Konuyu terk edebilirsin. Zorla çağırılmadın buraya.

Derdime derman olan bir yorum. Teşekkür ediyorum.

RDR 2 bir başyapıt. Başka bir oyunla karşılaştırılmamalı.
RDR2'yi ayıla bayıla oynasam da gayette başka oyunlarla karşılaştırabiliriz. RDR2 tam 6 yıllık oyun. RDR2'nin üzerine oynanış anlamında, detay anlamında, görsel anlamda çok daha iyi oyunlar çıktı. Teknoloji tarafına girmiyorum çünkü RDR ne upscale teknolojilerini ne de RT'yi kullandı. Hatta daha basit bir TAA grafik ayarını bile düzgün yapamadı Rockstar bu oyunda.

Ben mi yanlış görüyorum yoksa 80 dolar tamamen abartı sallamasyon mu?

LGBT'yi sen savunabilirsin, sıkıntı yok. Ama ben asla ve asla savunmam. Saygıda duymam. Böyle diye diye milleti sapık yaptınız.

Araştırabilirsiniz. €80 euro

Ben RDR 2'nin bir başyapıt olduğunu düşünüyor ve başka hiç bir oyunla karşılaştırılmaması gerektiğini düşünüyorum. Dediğiniz gibi, 6 yıllık oyun fakat hala kalitesine yaklaşan kısasa kısas bir oyun görmedim.

LGBT'yi sen savunabilirsin, sıkıntı yok. Ama ben asla ve asla savunmam. Saygıda duymam. Böyle diye diye milleti sapık yaptınız.

Araştırabilirsiniz. €80 euro
Nereden aldınız oyunu? Playstation kendi sitesinde bile 40 dolar oyun?

Oyun dünyasının en iyi oyunlarından biri olarak görülen bir oyuna boş demek gerçekten çok değişik. Her 2 oyunda müthiştir. TLOU part 2 sizin gibi oynamayan insanların bile gömdüğü bir oyun olmuş, yazık verilen emeğe.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…