Sürprizbozan The Last of Us Part 1 incelemesi

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rdr 2 vs Tlou

• Oy verenlerin toplamı
    19
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten size cevap olarak yazdım, karşılaştırmanın gayet normal olduğunu yazmışsınız ben de ancak belirli kriterler üzerinden karşılaştırılabilir, genel olarak karşılaştırılamaz demek istedim.

Part 1 bence başyapıt fakat Part 2'de Ellie'nin eşcinsel olması benim için berbattı.
İlk oyunun ek paketinde Ellie'nin eşcinsel olduğunu net bir şekilde görebilirsiniz ancak ben de karakterin en başta eşcinsel yapılmasına gerek olmadığını düşünüyorum. Hikayeye hadi şunu da ekleyelim diye eklenmiş gibi geldi bana.

LGBT ne zamandan beri saygı duyulacak bir şey? Böyle diye diye millet zıvanadan çıktı. İlerici gözükeceğim diye iyice saçmaladınız. İleride evladıb olduğunda yolda abuk sabuk şeyler yapan LGBT üyeleri görürsen, nasıl açıklarsın merak ediyorum. Ayrıca saygı duymazlarsa da duymasınlar. LGBT için bana sinirlenen birileri varsa onlara buradan bir lafım var. Kızmaya devam etsinler...

LGBT saygı duyulacak gibi bir yorumu olmamış ve dedikleri öyle bir anlama da gelmiyor kendi kendine gelin güvey olmuşsun gibi.

LGBT'yi övmeyen bir yorum yapmışım sende beğenmişsin ya zaten?

Çok fazla yorum attılar bu konu hakkında artık kim kime laf atıyor anlamadım aklım karıştı kusura bakmayın.

Çocuğumun ne yapıp yapmayacagi sizi hiç ilgilendirmez, orası ayrı bir konu fakat benim burada dediğim şey LGBT'ye saygı duyun falan değil. İster saygılı ol ister olma orası beni ilgilendirmez. Dertsizlikten dert yaratan batının insanına anlat bu konudaki derdini.
Benim kast ettiğim şey, en başta saygısız tavır sergileyen sensin, saygısız tavır sergiledikten sonra niye saygı bekliyorsunuz?
Ha bu arada cinselliğin herhangi bir türlüsü, yatak odasının dışına çıkmamalı diyen birine "Oğlunu yolda LGBT yürüyüşü yaparken görsen ne yaparsın?" sorusunu sormak pek mantıklı değil. Cevabını önceden vermişim.

Ey forum insanları, bu yıl forumdaki 3. yılım olacak fakat siz hala yazılanların tamamını okumuyorsunuz, okusanız da anlamıyorsunuz.

Önce sen yazılanları düzgün okumuyorsun. Ne yazdığıma iyi bak. İleride evladın yürüyüş yaparken gördüğünde ne yapacaksın diye değil, evladın ileride yolda sapık LGBT üyelerini görünce onların ne olduğunu veya ne yaptıklarını nasıl açıklayacaksın. Kendin okumayı öğren sonra gel insanlara laf at. O senin görüşün bu benim. Yorumumun başında zaten ben "görüşüme saygı duyun" mu yazdım? Ben bir şey yazdım ve bazıları LGBT'ye olan tutumum yüzünden bana karşı sert bir tavır sergilediler. Yani olayı başlatan benim. Ve farkındaysan başlık "inceleme" yani ben paylaştığıma göre benim düşüncelerim. LGBT'yi sevmiyorum, veya nefret ediyorum diye linç yedim. Ve bu inan ki umurumda değil.

Ayrıca senin evladını düşünecek değilim. İşim gücüm yok senin oğlunu, kızını mı düşüneceğim? Ben sadece örnek verdim. Boşuna sinirlenmişsin.

Ayrıca bilmediğin bir şey var. Ben başlığı "The Last of Us Part 1 inceleme" diye yazmadım. "The Last of Us Part 1 hakkında düşüncelerim" diye yazdım moderatörler tarafından "inceleme" olarak değiştirilip konu açılmış.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…