Anlatamıyorum sanırım ya da sen anlamakta zorlanıyorsun. O yüzden kalın yazayım ki anlayın istiyorum. Konu bir oyunun kovboy temalı olup diğerinin zombi teması olması değil diyorum niye sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz? RDR 2'nin hikayesinin sürükleyiciliği bu oyuna nazaran çok daha iyi diyorum işte. Mesela RDR 2 bir aksiyon oyunuyken ve hikayesinden duygusal olarak çok etkilenmişken TLOU 1 daha melankoli bir havada olmasına rağmen hiçbir karaktere bağlanamadım.
Konu oyunların türü değil, TLOU 1'in hikayesi o kadar zorlama ki normalde oyunun hikayesi 14 değil 5-6 saat falan sürmeli. Hikaye devam etsin diye sürekli abuk sabuk karakterler ortaya çıkıyor ve hiçbiri önemli değil. Joel'ın kardeşi bir sahnede gözüküyor mesela hah diyorum çok can alıcı bir sahne olacak demek ki sonuçta bunlar abi kardeş ama yok abi onda da bir olay yok. Bence çok abartıyorsunuz bu oyunu. Belki TLOU 2 daha iyidir onu oynamadım bilmiyorum ama TLOU 1'i ve karakter motivasyonlarını hiç ama hiç beğenmedim ve abartılı olduğunu düşünüyorum.