The Last of Us part 2 incelemesi (2021)

Özür dilerim nasıl düzeltebilirim?

Mesaj yazma kısmında diğer yazan kısım var. Yan yana üç nokta. Ona basıp sürprizbozana basın sonra başlık seçin ve satırın arasına yazın.

Hocam kusura bakmayın da Abby'nin ölüsü bile Ellie'yi yamultur yani o kızdan ben bile bir yumruk yesem hayatı sorgularım.
Mesaj yazma kısmında diğer yazan kısım var. Yan yana üç nokta. Ona basıp sürprizbozana basın sonra başlık seçin ve satırın arasına yazın.
Sanırım düzelttim şimdi değil mi?

Hocam Abby'nin ölmesini hepimiz istiyorduk. Ta ki yaşadığı şeyleri gördükten sonra ve bizi öldürecekken salması falan, hadi onu geçtim acıyıp Dina'yı hamile diye bırakması. Abby kendi davasında haklıydı, Ellie'de kendi davasında haklıydı. Sonuç olarak iki tarafta çok üzüldü ve yıprandı.

İki tarafta özünde tamamen insan ve insani duyguları olan birer insan. Amaçları sadece sevdiği insanların intikamını almak olan iki insan.

Ellie intikamını aldı sayılabilir Abby 6 arkadaşını öldürdük.
Joel ölüş biçimini beğenmedim.

Tommy ne yapsın hocam adam sakat kalacaktı. En son zor yürüyordu. Ellie boğarken Joel gitarla bir şey çalıyordu. O an ben bile yıkıldım.

Tommy ne yapsın hocam adam sakat kalacaktı. En son zor yürüyordu. Ellie boğarken Joel gitarla bir şey çalıyordu. O an ben bile yıkıldım.
O zaten sakat kaldı fakat her şey bitmişken. Abby, Ellie ve Dina'ya yeni bir şans vermişken normalde Ellie'nin orada durması gerekirdi, salması gerekirdi, ki salmıştı zaten. Bir şekilde atlatacaktı fakat Tommy en son geldi ve Ellie'yi intikam için çok körükledi. İki tarafta çok yorulmuştu, Ellie babası gibi bir adamı kaybetti ve biz oyuncuların göz bebeği bir adamı kaybetti, ki bu çok önemli ve kötü bir durum.

Diğer taraf ise hem babasını hem tüm arkadaşlarını kaybetti. Bu kadar yıpranmaya karışılık artık yine bir kapışmaya gerek yoktu.

Hocam yalnız Joel'u öyle bir öldürdü ki ona öyle bir sinirlendik öyle böyle değil. Bir oyunda ben bu kadar kin tutmamıştım kimseye. O kadar sinirlendik Abby'nin yaptıklarını bile görmedik. O kadar eminim Abby'nin babası bağışıklı olan Abby olsa saklardı. Kim yapmazdı bunu kim?

Bu güzel oyuna gayet güzel bir inceleme olmuş. Elinize kolunuza sağlık

Çok doğru. Jesse'de öldü aynı zamanda. Tommy o silahı kullanırken alayını vurup Abby'i nasıl vuramadı ve Abby'nin gideceği yer nasıl bir mekandı acaba? Bunlarda ayrı bir şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…