The Last of Us Part 2 nasıl sevilir?

443652

Hectopat
Yani spoiler olmaması için başlıkta söylemedim ama oyundaki Abby kısmına dayanamıyorum. Ellie'den sonra bana çok kötü geliyor. Zaten hikayesel olarak sorunlu bir de craft vs. Ellie'ye göre daha kötü. Siz nasıl oynadınız? Nasıl motive oldunuz? Ben Ellie kısmını 5 kere bitirdim ama Abby kısmını sadece 1 kere bitirebildim. Varsa bir taktik lütfen benimle paylaşın. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani spoiler olmaması için başlıkta söylemedim ama oyundaki Abby kısmına dayanamıyorum. Ellie'den sonra bana çok kötü geliyor. Zaten hikayesel olarak sorunlu bir de craft vs. Ellie'ye göre daha kötü. Siz nasıl oynadınız? Nasıl motive oldunuz? Ben Ellie kısmını 5 kere bitirdim ama Abby kısmını sadece 1 kere bitirebildim. Varsa bir taktik lütfen benimle paylaşın. :D
Ya merak ettim millet ne diyecek diye part 1'i yeni bitiriyordum. Spoiler'ın anasını yedim.

Sadece hikayede sevmedin diye böyle düşünüyorsun bence. Çünkü Ellie çok çevik ve hızlı bir karakter. Ama Abby ise Joel gibi kodu mu oturtan bir karakter.
Orası öyle ama Abby de craft olarak yapılacak şeyler de az yani ben hep craft artsın diye beklerken onlar azaltınca büyük hayal kırıklığı oldu bende, galiba bununla alakalı bir durum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı