The Last of Us part I nereden alınmalı?

• Konuyu başlatan sial
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.145
Evet, alınabilir. Bu, çok ucuza gelecek. Ancak, alırken dikkatli olun. Süresine bakın, hesap patlama ihtimali de var; bu yüzden oyunu en kısa sürede bitirin, mümkünse. Onun harici, çok da bir güvenlik sorunu yok. Sonuçta o platformun muhtemelen paylaşımlı hesabı, yani aile hesabı verilecek.

Bir de Denuvo'lu oyun alacaksanız, oyuna girdikten sonra menüden sonra oyundan çıkın ve platformu çevrimdışı yapın, yoksa Denuvo hatası verebilir.

Peki nereden alabilirim?

Ben game satıştan filan almıştım hala alıyorum hikayeli oyun olduğu için oyna geç kafasındayım. Ragnarok Alan Wake2 Uncharted Black Myth: Wukong vs almıştım. The Last of Us, Days Gone vs arkadaşım alıp vermişti böyle bayağı oyun oynadık.

Ben game satıştan filan almıştım hala alıyorum hikayeli oyun olduğu için oyna geç kafasındayım. Ragnarok Alan Wake2 Uncharted Black Myth: Wukong vs almıştım. The Last of Us, Days Gone vs arkadaşım alıp vermişti böyle bayağı oyun oynadık.

Hocam hesaplar 25 TL 30 TL arası çok yüksek bir meblağ değil ama hesabı aldığımda hesap giderse diye korkuyorum.

Hocam hesaplar 25 TL 30 TL arası çok yüksek bir meblağ değil ama hesabı aldığımda hesap giderse diye korkuyorum.

Yenisini istersen zaten Steam offline modda oynayacağın için save dosyası PC de kayıtlı oluyor. Yaşadım ben oyna girmiyordu yeni hesap istedim zaten sonsuze kadar kalmaz. Hızlıca oynar geçersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı