The Last Of Us Part II PC'ye ne zaman gelecek?

Konudan bir tık bağımsız konuşacağım. Part 1'i bitirdim part 2'yi heyecanla beklerken dayanamayıp izlemeye başladım ancak oyunda olan bazı üzücü olaylar sebebiyle dayanamayıp kapadım. Kendim oynayacağım part 2 bilgisayara gelince.

The Last of Us Part 2 Remastered PC İçin Sızıntılar​

Billbil-kun, daha önce yaptığı doğru sızıntılarla tanınan bir kaynak. PlayStation oyunu olacağını sızdırmıştı. PC'ye gelecek PlayStation oyununun The Last of Us Part 2 Remastered olabileceği varsayımı oldukça güçlü.

Part 1'in optimizesi kötüydü, Spider Man 2'nin optimizesi fena değil derecesindeydi. Umarım optimizasyon konusunda Uncharted ve God of War gibi olurlar. Açıkçası optimize konusunda yine problem yaşanacağın düşünüyorum. Çünkü Sony, birinci oyunda port eden geliştiricilerden biri olan Iron Galaxy Studios ile yola devam ediyor TLOU için. Tek fark, bu sefer port işinin içinde Nixxes Software'nin de olması.

Gerçi Nixxes'in Spider Man 2 PC portunda biraz sıvadığına tanıklık etmiştik ama ben kötü bir performansta oynamadım oyunu. Benim için Spider Man 2 akıcı ve yüksek FPS değerlerine sahipti. En yüksek ayarlarda oynamıştım, yine de diğer oyuncuların şikayetleri de bu konumda önemli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı