The Last of Us Part II Remastered, PC 1.2 yaması yayınlandı

Makaleler
26
1744901927584.png

Bu güncelleme, oyuncu geri bildirimlerine dayalı olarak çeşitli hata düzeltmeleri içerir. Fare ve klavye kontrolleriyle ilgili sorunları ele aldık, çeşitli görsel hataları düzelttik ve başlatıcıda seçenek etkinleştirildiğinde DLSS Kare Oluşturma'yı iyileştirdik.

No Return görevlerini tamamlamak artık ilgili silah görünümlerini ödüllendiriyor ve çeşitli çarpışma düzeltmeleri, kullanıcı arayüzü ve yerelleştirme hata düzeltmeleri ve daha fazlasını ekledik. Tüm ayrıntılar için aşağıdaki yama notlarına göz atın.

Sürüm Notları - 1.2.10416.0553​

• Oyuncuların, bir kontrol noktasını yeniden başlatmak için fareyi kullandıktan sonra ilk fare tıklamasında silahları ateşleyememesine neden olan bir hata giderildi.
  • Yeniden Yükle/Hızlı Atma/Kullan eylemi [R] ile eşleştirilmişse, oyuncuların gizli bir öldürmeden sonra nişan alırken silahlarını otomatik olarak ateşlemesine neden olan bir sorun düzeltildi.
  • Başlatıcıda NVIDIA DLSS Kare Oluşturma'yı etkinleştirmek, kare hızını artık oyun içi Ekran menüsünde etkinleştirmekle aynı miktarda artırıyor.
  • No Return mücadelesini tamamlamanın oyuncuya ilgili silah kaplamasını kazandırmamasına neden olan bir sorun giderildi.
  • Akvaryumdaki kırılan ışık artık yüksek kare hızlarından etkilenmez, bu da akvaryumun dikkat dağıtıcı ve aşırı gösterişli olmasını önler.
  • Capitol Hill bölgesindeki bir binanın yan tarafındaki gölge açılır penceresi ve zemindeki kan lekesinde titreme sorunları çözüldü.
  • Geniş Görüş Alanı ayarına sahip bir ara sahneye yüklenirken meydana gelebilecek bir çökme düzeltildi.
  • Direct3D Invalid Call çökmelerine neden olabilecek bir hata çözüldü.
  • No Return skor tablolarındaki bazı kullanıcı adı metinlerinin soru işareti olarak görünmesine neden olan bir hata düzeltildi.
  • Ultra geniş en-boy oranlarında kamera hareketi sırasında hacimsel siste koyu çizgilerin görünmesine neden olabilen bir sorun çözüldü.
  • AMD FidelityFX 1.1.3 sürümüne güncellendi ve FSR Çerçeve Oluşturma etkinleştirildiğinde Steam Deck'teki aşırı titreme sorunu çözüldü.
  • Grafikler menüsünde 'Varsayılana Sıfırla' düğmesine basıldığında ön ayarın yanlış bir şekilde 'Özel' olarak görünmesine neden olan bir hata giderildi.
  • Ultra geniş sinematiklerdeki görsel hatalar için çeşitli düzeltmeler.
  • Çeşitli kararlılık iyileştirmeleri.
  • Çeşitli yerelleştirme düzeltmeleri.
  • Çeşitli UI hata düzeltmeleri.
Güncelleme boyutu: 43.1 MB

Birinci oyundan gereken dersi çıkarmışlar anlaşılan. Bu oyunun üzerine düşecekler.

Keşke Ray Tracing veyahut PT ekleselerde kartın hakkını versek şu oyunda.

RT olmadan bile varmış gibi çok güzel gözüküyor yine de. Naughty Dog oyunları oyun motoru gereği RT barındırmıyor PS'te bile. Oyunda dinamik aydınlatmalar, ışıklandırmalar yerinde olduğu için pek RT'ye ihtiyacı yok.

Birinci oyundan gereken dersi çıkarmışlar anlaşılan. Bu oyunun üzerine düşecekler.

Kesinlikle. Neredeyse her gün güncelleme geliyor oyuna ve bu 50 MB'ı geçmeyen güncellemeler hep. İlk oyunda hatırladığım kadarıyla sürekli yüksek boyutta güncellemeler geliyordu ve her güncellemede tekrar shader oluşmasını falan bekliyordun gereksiz gereksiz boş işler. İlk oyunu da Nixxes yapmalıydı...

Part 2'nin ilk çıktığı günkü performansı şu an Part 1'in son halinden çok çok daha iyi.

Bu oyundan ders çıkaracaklarını tahmin etmiştim de umarım üçüncü oyununda çuvallamazlar... Malum LGBT teması.

Bu oyundan ders çıkaracaklarını tahmin etmiştim de umarım üçüncü oyununda çuvallamazlar... Malum LGBT teması.
Ben öyle aşırı rahatsız olmadım. Karakterler eşcinsel olabilir dedim geçtim. Ama 3. oyunda daha da göze batırılmaya çalışılırsa, woke kültürünün kurbanı olan bir oyun daha göreceğiz muhtemelen.

@Diamant, olmasına bir şey demiyorum da sürekli göze sokulmaya çalışılması yanlış. Hepimiz kafa dağıtmak adına oyun oynuyoruz. Woke kültürünü oyunda görmek istemiyorum şahsen.

@Diamant, olmasına bir şey demiyorum da sürekli göze sokulmaya çalışılması yanlış. Hepimiz kafa dağıtmak adına oyun oynuyoruz. Woke kültürünü oyunda görmek istemiyorum şahsen.
Oyun zevkini çok baltalıyor cidden. Firmalar bu saçmalığı neden göz göre göre yapıyor anlamıyorum. Yaptıkları zaman deli gibi linçleniyorlar zaten, ona rağmen devam ediyorlar. Umarım oyun sektörü en yakın zamanda bu saçmalıktan kurtulur. Film/dizi sektörünü bunlar bitirdi zaten onun için bir umut kalmadı. Ama oyun sektöründe hala umut var :D.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı