The Last of Us Remastered ve The Last of Us™ Part 1 farkları nedir?

xalikan

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar, PS alacağım da 2 farklı var The Last of Us Remastered ve The Last of Us™ Part 1 var. Hangisini oynamam lazım ilk başta, farkları nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı oyun, bir farkı yok. Hangisi daha ucuzsa onu tercih edebilirsiniz. Hikaye olarak aynı. Remastered sürümünde ufak tefek hatalar düzeltiliyor, o kadar. Serinin ikinci oyununda da Part 2 olarak belirtiliyor. İkisi de serinin birinci oyunu.

Aralarında öyle aman aman bir fark yok. Satış yapmak için çıkardıkları bir şey. Aralarındaki fiyat farkına değmez. Ps plus alınca ücretsiz oluyor. İstersen öyle de yapabilirsin. Ben öyle yapmıştım. Part 2 yi cd olarak 2.el almıştım.

@fratyaldiz, bunu çoğu şirket yapıyor. Aralarında ciddi fiyat farkı varsa Remastered sürümü hiçbir zaman için tercih edilmez. Remake olursa ancak öyle.
@xalikan, konuya geri dönüş sağlar mısınız? Konuyla alakalı aklınıza takılan farklı soru var mıdır?

Hangisi daha iyi?

Aynı, fark yok. Aynı hikaye ve oynanışlar.

The Last of Us™ Part 1 daha iyi. Grafik karakter modellemeleri vs. günümüz teknolojilerine uygun seviyede. Oynanış ve hikaye aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

The Last of Us™ Part 1 daha iyi. Grafik karakter modellemeleri vs. günümüz teknolojilerine uygun seviyede. Oynanış ve hikaye aynı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Teşekkür ederim, çok sağolun

Bu arada, tam olarak oyunun amacı nedir? Hikayesi nedir nerede geçiyor?

•Grafik farkı.
•Fps farkı.
Bunlar. Aynı oyun. Sadece cilalı hali. Remake işte.

Bu arada, tam olarak oyunun amacı nedir? Hikayesi nedir nerede geçiyor?
Oyun kıyamet sonrası zombilerin içinde geçiyor. Bir kızı alıyorsun bir yere teslim etmek için ama her şey kontrolden çıkıyor. Çok da girmeyeyim ben duramam spoiler veririm çünkü :).

Remastered daha sanatsal ve nostaljik, part 1 daha gerçekçi olmaya çalışıyor ve bu yüzden bence oyunun ruhu biraz kayıp olmuş. En basitinden bill'in kasabasında ki ışıklandırma remastered versiyonda çok daha iyi duruyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı