Oyun The Last of Us™ Part I eTail'de 450 TL

Teknik sorunları giderildi mi?
Tamamiyle giderilmedi daha. Oynamayı düşünen, sistemi ortalamanın üstündeyse bu haliyle oynayabilir ama ortalamadan düşükse alıp düzelmesini beklemesi daha mantıklı olur. Düzelince daha fazla para vermekten mantıklı beklemek.

Tamamiyle giderilmedi daha. Oynamayı düşünen, sistemi ortalamanın üstündeyse bu haliyle oynayabilir ama ortalamadan düşükse alıp düzelmesini beklemesi daha mantıklı olur. Düzelince daha fazla para vermekten mantıklı beklemek.
Tamamiyle değil hiç giderilmedi, düzelen un tanesi kadar bir şey yok.

Son güncelleme sonrası fps sorunu bende biraz düzeldi. En azından 60 fps altına fazla düşmüyorum artık. Yükleme süreleri biraz kısaltılmış ama hala oyuna 2-3dk'da giriyorum.

Bu şu an 450 TL etmiyecegini degiştirmiyor yine de.
Optimizasyon sorunu düzeldiğinde tabii ki de edecek. Ben her şeyi göze alarak Şubat ayında ön siparişini verdim. Özellikle CP2077'den sonra oyuncular ön siparişe şüpheli gözlerle bakmaya başladılar. Yapımcı oyunu öylece bırakıp gitmeyecek ki?

Şuan ki duruma göre değerlendirmeyin böyle rezil halde bırakmazlar hem oyun serisi hem marka için utanç kaynağı olur. Normal şartlarda bu oyun çok daha fazlasını hak eder niyeti olan düşünmeden satın alsın

Şuan ki duruma göre değerlendirmeyin böyle rezil halde bırakmazlar hem oyun serisi hem marka için utanç kaynağı olur. Normal şartlarda bu oyun çok daha fazlasını hak eder niyeti olan düşünmeden satın alsın
Katılıyorum. Oyunu eleştirmektense bilgisayar platformuna bu oyunu aktaran firmayı eleştirmek gerektiğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı