Oyun The Last of Us™ Part I eTail'de 450 TL

Millette 3060'lar havada uçuşuyor, bende giriş seviyesi ekran kartı var alsam bile uzun süre optimize edilmesini bekleyeceğim. Almasam da 1000 TL olabilir arada kaldım.

Sana kalmış. Benim yazdığım şey genel tüketiciye hitap ediyor :) Ayrıca cracki desteklemeyen de siz değil miydiniz?
Cracki desteklemediğimi zannetmiyorum desteklemiştim diye hatırlıyorum.

Forumda yasak olduğu için link veremem oyunu satın almaya ne dersiniz yazmıştım sanırım o.

20 TL ye korsan oyun indiren adamlar bu
Oyun için optimizasyon sorunu var alınmaz demiş, kardeşim zaten 20 TL lik oyunuda almıyorsunuz değişen birşey yok indirin korsan keyfinize bakın. Bir gün toplu şekilde gümleyeceğiniz günü bekliyorum.

Gölgelendirme muhabbeti yüklendikten sonra bende hiç sıkıntı olmadı, RX580 8GB R3 3100 40'dan aşağı düşmedi FPS genel olarak 50-70 arası low-med. Bence sürücü kaynaklı sıkıntı yaşanıyor, oyunla alakalı değil.

Para konusunda artık yorum yapmayı doğru görmüyorum. Yarın sabah 1000 lira olsa şaşıracak mıyım hayır 450 iyi fiyat mı evet oyun sorunlu mu bariz şekilde evet düzelir mi ona da evet oyunun kendisi nasıl mükemmel görünüyor ve hikayesi çok iyi. Konsolda aldığım ve Steam keyi de bir dostumuzdan 300 liraya almama rağmen tabii ki de şikayetçiyim performanstan ama para konusunda yorum yapmak artık saçma. Korsan isteyen de oynasın kızamıyorum kimseye emek emek diye de ağlamanın manası kalmadı zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı