The Walking Dead başlanır mı?

Herkese yorumları için teşekkür ederim, hasta olduğumdan dolayı foruma anca girme imkanım oldu. Bu konuyu açtıktan sonra 1. sezonu tek oturuşta bitirdim. Baya güzel bir diziye benziyor, 1. sezonu baya hoşuma gitti.

7. sezona kadar güzel ilerliyor ondan sonrası asıl efsanevi kötü karakter ortaya çıkıyor, ama ondan sonra da bayıyor, 7,8 ve 9. sezonları atlayarak izledim çok fazla konuşma var, 10 11 de fena değil izlenir, ayrıca The Walking Dead evreni çok büyük fazlaca başka benzer dizilerle bağlantılı hepsini takip etmeseniz de olur, ama öneririm başka güzel benzer hikayelerde var.

Herkese yorumları için teşekkür ederim, hasta olduğumdan dolayı foruma anca girme imkanım oldu. Bu konuyu açtıktan sonra 1. sezonu tek oturuşta bitirdim. Baya güzel bir diziye benziyor, 1. sezonu baya hoşuma gitti.
Dahada beğeniceksin sezon 5e kadar mükemmel ama 5den sonra sakın bırakma hele hele 9dan sonra dahada sıkılacaksın ama yinede pes etme , Haziran'da çıkacak spin off dizileri için izlemeye değer son sezonları

Hayatımda ilk defa The Walking Dead izlemeye başlayacağım, sizlerden fikir almak istedim. Zombi türündeki oyun, film, dizi fark etmez her şeyi seviyorum. Sizce TWD sarar mı, izlerken eğlenir miyim? TWD'i daha önceden bitirmiş bir arkadaşıma danıştım, 5. sezondan sonra çok sıkılırsın dedi. Sizce öyle bir şey olur mu?

Kesinlikle izlenir 10 sezon sıkıcı ama 11 sezon iyi bayağı.

Hayatımda ilk defa The Walking Dead izlemeye başlayacağım, sizlerden fikir almak istedim. Zombi türündeki oyun, film, dizi farketmez her şeyi seviyorum. Sizce TWD sarar mı, izlerken eğlenir miyim? TWD'i daha önceden bitirmiş bir arkadaşıma danıştım, 5. sezondan sonra çok sıkılırsın dedi. Sizce öyle bir şey olur mu?

Ben 2 kere başlamaya çalıştım, sonra vücudunun orası burası olmayan, çürümüş bedenleri anımsatan bir diziyi midemin kaldırmadığını gördüm ve izlemedim. Tekrar başlamayı da pek düşünmüyorum :)

Bireysel tecrübemden konuşmam gerekirse belli bir yerden sonra akıcılık zarar görmüş gibi hissettiriyor, yavaş yavaş sıkkınlık hissi geliyor. Ancak bitirmeye değer bir dizi olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı