The Witcher 1 neden oynanmamalı?

Akira_MR

Decipat
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
2.629
Makaleler
4
Çözümler
23
The Witcher 3'ü bilgisayarım kaldırmıyor ben de bu yüzden The Witcher 1'den başlamayı düşünüyorum fakat oyunun çok fazla gömüldüğünü gördüm, gömülmesinin en büyük nedeni Combot sistemiymiş fakat Combot sistemi çok mu zor?
 
The Witcher 3'ü bilgisayarım kaldırmıyor ben de bu yüzden The Witcher 1'den başlamayı düşünüyorum fakat oyunun çok fazla gömüldüğünü gördüm, gömülmesinin en büyük nedeni combot sistemiymiş fakat combot sistemi çok mu zor?

Oynamak ve hikayeden alacağın zevk dışında YouTube'dan bir iki video izleyebilirsin, işin sonunda yine sana kalıyor bu sorun. Ben beğenmesem bile seni rahatsız etmeyebilir.
 
Witcher 1'i sırf Witcher 3 için bitirmeye çalıştım fakat başaramadım. Şu an da Witcher 2 oynuyorum Witcher 1'e göre çok çok iyi. Oyun çok eski fightlar sıkıcı.
 
Witcher 1 oynayamadım ben. Combat sistemi çok kötüydü. Yani 10 dakika içinde kanser olup kapattım. Witcher 2 daha iyi başlangıç için.
 
Witcher 1'i kötüleyen kişiler Combat sisteminden dolayı kötülüyor fakat Combat sistemine alıştığın takdirde harika hikayesi ile birlikte eşsiz bir deneyim sunuyor.

Birkaç kişi oyunu kötülüyor diye oynamamazlık yapmayın, oynayın beğenirseniz devam edersiniz beğenmezseniz iade edersiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı