The Witcher 2 oynamadan önce dizisini izlemeye gerek var mı?

Ben ne kitap ne dizi izlemeyip direk 3. oyundan dalmıştım ve çok beğenmiştim oyunu. Oynadıkça çözüyorsunuz olayları ancak oynamadan önce bir arka planda neler olduğunu öğrenmek de iyi olabilir.

Karakterleri tanıyınca daha zevkli oluyor ama tabii ki kişiden kişiye değişir, mesela Blood and Wine'daki karakterlerin hepsi kitapta geçiyor, kitapları okuyup Blood and Wine'ı oynayınca olaylar daha bir anlamlı hale geliyorlar.
 
kanka ben senin yerinde olsam ilk 1 in hikayesine bakarım çünkü 1 oynanmaz ardından 2 ve 3 ü oynarım (2 biraz eskide kaldı çıldırabilirsin) bu oyunları oynadıkdan sonra eğer serinin hastası olursan kitaplarını okuyup dizisini izleyebilirsin. ama kitaplarla oyunun çok da bağlantısı yok yani var da çok şey kaçırmassın sadece oyundaki karakterleri tanımassın ama geralt tanır tabi birde oyunda geçmişde yaşanmış hikayelerden falan konuşuyolar arada ama oyunu oynaman yeterli genede çünkü anlatıyolar oyun içinde böyle şeyler var ama dediğim gibi sevdiysen kitaplarını okuyabilirsin, uzun iş diyosan Youtubede özetini izleyebilirsin ama bekleyeceksen dizisinide izleyebilirsin dizide kitapları anlatıyor şuan 2 sezon bitti daha başlarındalar kitabın ama beklenmez ben o yuzden bazı kitaplarını okudum.
 
Grafikleri boş verin. Oyunda savaş mekanikleri ve grafikler o döneme göre mükemmel. Tabi şuan ki döneme göre eski kalmış olabilir fakat hikayesi muazzam.
dostum neresi mükemmel o dönemler bile insanları kanser ediyodu grafikler ortalama ama 1 in her ne kadar hikayesi güzel olsada kitaplardaki evrene daha çok benzesede mekanikler hayattan bezdirir ben 1 saat oynadım bunaldım çok eskide kalmış
Witcher'ın oyunları kitaplarının bittiği yerden devam ediyor bunu biliyorsunuz değil mi? Witcher dizisi kitapları anlatıyor ama kronolojik anlatımında sıkıntı varmış diye duydum, izlemedim diziyi, hikayeyi hiç bilmeyen birisi için dizisini anlamanın zor olduğunu söylüyorlar.

Kitaplarını çok sevmiş birisi olarak okumanızı tavsiye ederim ama siz bilirisiniz, ben kitaplarını okumadan Witcher 2 ve Witcher 3'ü oynadığımda o kadar beğenmemiştim ama kitaplarını okuyup tekrar oynayınca oyunlara bayılmıştım.
hocam dizi hakkında şöyle söyleyim normal anlatıyo da kitabı bi geraltla dandelionu gösteriyo sonra nolduğunu anlatmadan 20 sene öncesine falan dönüyo kitaplarını veya oyununu oynamayan birşey anlamaz
 

Yeni konular

Geri
Yukarı