The Witcher 3 anlamak için Witcher 2 gerekli mi?

Daha fazla  
Arkadaşlar indirimde Witcher 3 GOTY sürümü 15 TL di. Ben de aldım. Oyunu indirdikten sonra girince oyundaki karakterleri ve hikayeyi tam olarak anlayamadım. Bende indirim bitmeden Witcher 2 de aldım zaten ucuzdu. Witcher 3'teki atla gezme olayı çok iyiymiş. Witcher 2'de at yok ve optimizasyonu yeri öpüyor. Sizce Witcher 3 anlamak için Witcher 2'yi oynamak gerekli mi?

Arkadaşlar indirimde Witcher 3 GOTY sürümü 15 TL di. Ben de aldım. Oyunu indirdikten sonra girince oyundaki karakterleri ve hikayeyi tam olarak anlayamadım. Bende indirim bitmeden Witcher 2 de aldım zaten ucuzdu. Witcher 3'teki atla gezme olayı çok iyiymiş. Witcher 2'de at yok ve optimizasyonu yeri öpüyor. Sizce Witcher 3 anlamak için Witcher 2'yi oynamak gerekli mi?
Oyuna başlarken Witcher 2 kaydını kullan diye bir seçenek var. Bağ var demek ki.

Ya videoları izlersiniz ya da bizzat deneyimlersiniz. Şahsen ikinci oyunun oynanabilir durumda olduğunu düşünüyorum. İlk oyun zaten... Aman aman...

O ilk oyundaki kılıç mekaniği neydi öyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı