The Witcher 3 nasıldır?

Ben bu arkadaşı anlamadım... İki oyunda farklı senelerde farklı bütçelerde farklı kişilerle yapılmış oyunlar. Her oyun tek bir özelliği ile öne çıkmıyor. RDR2 gerçeklik ve hikaye açısından iyi olurken, Witcher 3 ise arkasında bıraktığı geniş "lore", karakterler ve hikayesi ile ön plana çıkıyor.

Karşılaştırma tabi ki de yapılır ama bir oyunu yada herhangi bir şeye çöp demek bence çok yanlış... Ki şahsen RDR2 ilk oynadığım zaman gerçeklik sebebi ile hayret etmiştim. Çokta sevdiğim bir oyundur ama Witcher 3 ün yeri hikayesi ve kitapları sayesinde bende farklı...
Ben oyuna çöp demedim ki oynanışına dedim. Yoksa hikaye zaten iyi otur oyna, oynama demiyorum oynanış konusunda fikirlerimi söyledim. Günümüz için oynanış artık sığ kalıyor diyorum deminden beri.

Oynanis sadece at sürmeden ibaret değil kardeşim oynanış savas dinamikleri at sürmek vb. EyvALLAH RDR2 taş gibi yapıt ona lafım yok.
Zaten o saydıklarında iyi olan bir şey yok savaş dinamikleri çok sığ. Savaş sadece vur kaçtan ibaret bu oyunda. Linkte spoiler var dikkat.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sen Witcher'sın insanlardan yaratıklardan üstünsün, bunu sana oyun yaşatıyor. Bu yüzden savaş mekaniği normal savaş oyunlarına göre saçma. Quen ile oyunda 1 canın azalmadan bitirebilirsin. At süremesi keyifli fakat en ufak engelde at duruyor (eski oyun sonuçta),
Evet sadece tahta kılıçla oyunu bitirebilirsin :D. Sonuçta Witcher'sin, osmanlı askeri köylü Mahmut değilsin.
 

Geri
Yukarı