The Witcher 3 nasıldır?

Yakın zamanda PC alacağım. İlk oynamak istediğim oyunlar arasında Witcher 3 de var. Sizce hikaye, oynanis, atmosfer; genel olarak Witcher 3 nasıl? Önemli bir husus, spoiler olmasın!

Oynayabilirsen 1ve2'yi oyna, oynamam dersende kesinlikle Witcher 1-2'nin özetlerini oku ya da izle.
 
Witcher 2 oynayarak başla Witcher 3'le başlarsan bir daha Witcher 2 oynayamazsın ki ben Witcher 2 ile başladığım için hikayesi daha güzel.
 
Ben şahsen dövüş mekaniklerini beğenmedim ayrıca oyuna ilk başladığınız zamanlarda güç dengesi konusunda çok fazla zorluk çekiyorsunuz.
 
Bende geçen sene yeni bir PC topladım, ilk iş witcher 3 ve bannerlord oynamak oldu. W1 ve 2 yi oynadığım halde hikayeyi bilmediğim halde 3 u oynadım hikâyeyi kaptım. 1 ve 2. Oyunu oynamayı denedim ama 1 çok kötü oynanış , 2 de sarmadı. 1 in hikayesinin özet videosunu izlerseniz hikayeyi tam kaparsınız . 3 ün ana hikayesinden sonra da blood and wine ve hearts of stone DLC lerini oyna.
 
Önce 2.oyunu oynayıp daha sonra 3.oyuna geçmeniz hikaye bakımından daha iyi olacaktır. Fakat 2.oyunu oynamak istemezseniz internetten hikaye özetlerini okuyup veya dinleyip direk 3.oyuna geçebilirsiniz. Başlarda biraz zorlanabilir ve sıkılabilirsiniz ama ilerledikçe daha çok zevk alacağınızı düşünüyorum. Başlarda yaratık külliyatına bakmayı eksik etmeyin benim çok işime yaramıştı. Oynanış, grafik, atmosfer olarak benim çok beğendiğim bir oyundur. Ana hikaye ve DLC'ler ile birlikte 110 saatte bitirmiştim uzun bir süre götürecek bir oyun.
 

Geri
Yukarı