The Witcher 3 sıkıcı bir oyun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eğer adam akıllı okuyabilirseniz bu konuda tek benim olmadığımı görürsünüz 2 veya 10 saat oynayanda aynı düşünüyor.. Bence aramızda ki fark ne biliyor musun. Sen ve senin gibi insanlar şişirilen topların arkasından koşar biz bunları bildiğimiz için senin kafa yapından farklıyız.

@MehmetA01 oyunu 2 saat oynayarak sıkıcı damgasi vuran sen mi diyorsun bunlari? Neyse aksam aksam gulduk, sag olasin.

Yazılanı okumamakla itham etmiştiniz beni. Rica ediyorum ilk mesaja gidin. Ne yazıyor? "The Witcher 3 yükledim ancak oyun beni bir türlü sarmıyor." Bu oyuna sıkıcı damgası mı vurmaktır? Ona göre oyun sıkıcı ve şişirilmiş. Acaba yanlış mı düşünüyor diye de soruyor "atmosferi ve oynanışıyla The Witcher'ı gölgede bırakan oyunlara karşı kaliteli kılan ne?" Okuduğunu anlayabilmek önemli.

Oyun bende var daha oynayamadim ama millet cok abartiyor orasi kesin.

Bunlarla gerçekten tartışılmaz Cortex bey bunlara bir soru sorduğunda tabularına göre topa tutarlar

Şu nedenlerden ötürü olabilir:

- Eski bir oyun olması (Grafikler falan)
- Oynanışı kötü (kılıç sallama mekaniği falan iğren bu arada)
- Hikayesi

Ben eski oyun olmasını göz ardı etmeme rağmen oynanış ve hikaye olarak çok sıkıcı buluyorum.

Peki eski olmasına rağmen eğlenceli ve güzel oyunlar var mı?
Var.

PSP oyunlarından örnek vereyim;
- Naruto Shippuden Ultimate Ninja Impact,
- Castelvanie X Dracula,
- God of War.

Çok büyük bir hevesle almıştım Witcher 3'ü o zamanlar da internetimiz kötü olduğu için günlerce yüklenmesini beklemiştim. İzlediğim videolar ve gördüğüm yorumlar da beklentimi Everest dağının zirvesine çıkarmıştı, en sonunda oyun yüklendi ve oyunu açtım 2-3 saat oynadıktan sonra ise büyük bir hayal kırıklığı için de oyunu sildim çünkü oynarken aşırı sıkılmıştım. Ya oyun bana göre değil ya da ben çok sabırsızım ve oyun ilerledikçe eğlenceli hale geliyor.

2 saat oyun oynayıp o oyunu yargılayan kişiyle farklı tür oyunları iyi gösterip farklı tür oyunu gömen adamla oyun konuşulmaz.

Ya arkadaşım, yargılamak özneldir, herkes her şeyi kendince yargılayabilir. Sen siyasetçi değilsin büyük ihtimalle, demiyor musun "Bir ülke böyle mi yönetilir" diye? Sana diyorlar mı "Sen 2 saat siyasetçilik yapmamışsın neye göre yargılıyorsun" diye? Peki neye göre yargılıyorsun? Diğer devletlerde gördüğüne göre. Demek ki yapılabilen ve yapılan bir şey. Ayrıca yaptığı şey "gömmek" değil, "eleştirmek".

Yav bu siyaset mi? Giydikçe açılan ürün mü? Oyun bu oyun. Her saat aynı şeyi görmüyorsun. Ne alakası var siyasetle oyunun? Oyun eğlenceli hale geliyor oynadıkça. Hala daha balon demeye devam ediyorsunuz bu kadar kinci olunmaz.

Çok sabırsız biri olduğum için oynadığım oyun fark etmeksizin sıkılırsam içim bunalıyor ve oyuna giresim bile gelmiyor. Mesajımda dediğim gibi belki ilerledikçe güzel hale geliyordur ama ben o kadar sabırlı biri değilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…