Daha fazla
Sizin tavrınız ve karakteriniz aşağılama kompleksi üzerine kurulmuş yazık gerçekten anlamamakta ısrar ediyorsunuz üstelik hatanızı kabullenin en azından.
Bu forumda da 2 saat oynayıp aklınca W3 gömmeye kalkmak, "ne yapıyor da böyle anılıyor" gibi üsten bakan kendini bir halt sanan tavırlar moda olmuş.
Koca oyun dünyası boş yere ödüllere boğmadı, editörlerden boş yere bu kadar yüksek inceleme notları almadı. Keza bu oyun TLOU2'ye kadar en çok ödül toplayan oyundu. Şu ukala hal, hareketleri bir salın artık.
Çünkü doom ile witcher ı kıyaslıyorsun da ne diyelim biz sana?Sizin tavrınız ve karakteriniz aşağılama kompleksi üzerine kurulmuş yazık gerçekten anlamamakta ısrar ediyorsunuz üstelik hatanızı kabullenin en azından.
Beğenmeyen adama kıskanıyorsun diyorlar abi bu neyin kafası ben çözemedimOyun "kıskanılmaz" kardeşim. Oyunu oynarım, beğendiysem "beğendim", beğenmediysem "beğenmedim" derim. Ben normal oyuncuyum. Oyun yapımcısı olsam başkasının yaptığı oyunu kıskanırım belki, tamam. Oyuna oldukça heyecanlı başladım bu arada, herkes oynamış beğenmiş ben de oynayayım diye. Beğenmedim, bu kadar. Oyunun yapıldığı bütçe de beni zerre ilgilendirmez. Benim için (kişisel fikrim, altını çizerek söylüyorum) oyun iyi veya kötüdür. Bütçe önemli değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.