Yaklaşık 2-3 gündür uğraşıyorum ama çözemedim. Steam'de oyna deyince 2-3 saniye sonra tekrar oyna yazısı geliyor. Bazen hiç tepki vermiyor oyun, bazen ise siyah ekran geliyor ve gidiyor yani oyuna hiçbir şekilde girmiyor. CS:GO'ya da girmedi ama sonra düzeldi. Hiçbir şey de yapmadım. Sürücülerim güncel. Windows güncel. He bu arada oyuna daha önce girdim, oynadım da. Hiç sorun yaşamamıştım. Yardım eden olursa şimdiden teşekkürler.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Ekran kartı sürücüsünde de bir problem olabilir, DDU ile kaldırıp tekrar yükleyin.
Bazı oyunların çalışması için gerekli olan DirectX 9 dosyalarının sisteme otomatik olarak indirilmesini sağlayan ufak araç. Bu araç eksik DirectX dosyalarını tespit eder ve bunları internetten indirip kurar. Bu bağlamda Internet bağlantısı...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
www.technopat.net
Ekran kartı sürücüsünde de bir problem olabilir, DDU ile kaldırıp tekrar yükleyin.
www.technopat.net
Yaptım olmadı, ilk açılışta siyah ekran geldi ama sonra 1-2 saniyede gitti. Bir daha denedim şu an yine hiç tepki yok.
Tekrar oyun dosyalarını doğruladım bir değişiklik olmadı.
Steam'den kaynaklanma olasılığı var mı acaba?
Hala olmadı başka yöntemi olan var mı?
Başlat menüsüne sağ tıklayın ve Olay Görüntüleyicisi'ni seçin: Şimdi soldan Windows Günlükleri, sonra da Uygulama sekmesine girin: Bir sonraki aşamada sağdan Günlüğü Temizle... deyin ve gelen pencereden de Temizle seçeneğini seçin. Şimdi çöken uygulamayı tekrar çalıştırın. Uygulama...