The Witcher 3 sürekli ölmek

Maggie

Hectopat
Bir mağaraya girdik kadınla birlikte, hiç yemeğim yok. Sürekli canavarlar spawnlanıyor bazen meditasyon yapıp canımı dolduruyorum ama bir canavar var yeşil renkte tam ölecekken canını dolduruyor, tekrar kesiyorum. Tekrar canını dolduruyor ölecekken köpekler salıyor üzerime. Bu canavarla savaşırken meditasyon yapma seçeneğim yok, yemeğim de yok. Oyunu silmiştim, kolay bir yöntemi varsa oyunu geri yükleyeceğim. Nasıl geçebilirim bu canavarı?

Kadın dediğiniz keira mı?
O görevde Keira'nın koruma kalkanı içinde kalıyorsunuz ve gelen köpekleri öldürüyorsunuz.
Koruma kalkanının dışına çıkmayın yoksa hemen ölürsünüz.
Evet o sanırım, ama yeşil canavarla savaşırken onun kalkanı olmuyor. O canavarın canını 2 kere azalttım, 2 kere canını fulledi. Fullerken de köpekler saldı üzerime. Ben canımı hiç doldurmadan 3 kere öldüremiyorum.

Bir mağaraya girdik kadınla birlikte, hiç yemeğim yok. Sürekli canavarlar spawnlanıyor bazen meditasyon yapıp canımı dolduruyorum ama bir canavar var yeşil renkte tam ölecekken canını dolduruyor, tekrar kesiyorum. Tekrar canını dolduruyor ölecekken köpekler salıyor üzerime. Bu canavarla savaşırken meditasyon yapma seçeneğim yok, yemeğim de yok. Oyunu silmiştim, kolay bir yöntemi varsa oyunu geri yükleyeceğim. Nasıl geçebilirim bu canavarı?

O görev varya o görev. Zırhım falana kırılımıştı yağ falan desen hiçbir şey yok. Nasıl geçtiğimi ben bile bilmiyorum orayı. Cidden Witcher 3'ün ne olduğunu duymasam önceden oracıkta silip geçecektim.

Evet o sanırım, ama yeşil canavarla savaşırken onun kalkanı olmuyor. O canavarın canını 2 kere azalttım, 2 kere canını fulledi. Fullerken de köpekler saldı üzerime. Ben canımı hiç doldurmadan 3 kere öldüremiyorum.
Sanırım vahşi av savaşçısından bahsediyorsunuz. Taktiği anlatayım:
  • Düz vuruş
  • Düz vuruş
  • Sağ tarafa doğru "alt" tuşu
yaparsanız kesersiniz. Canını fullden dolduruyor olabilir ama pes etmemek gerek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı