The Witcher 3 vs RDR2 vs GoW

The Witcher 3 vs Rdr2 vs GoW

• Oy verenlerin toplamı
    219
God of War'u oynamadım o yüzden onu eliyorum. RDR 2 ve Witcher kıyaslamasını da şu şekilde yapabilirim:

The Witcher 3

• Daha iyi senaryo.
  • Daha iyi müzikler.

Red Dead Redemption 2

• Daha iyi grafikler.
  • Daha yüksek ayrıntılar.
  • Daha detaylı NPC'ler.
  • Daha gerçekçi mekanikler.
  • Daha geniş açık dünya.
  • Online avantajı.

Millet 2015'teki Witcher 3'le 2018'deki RDR 2'nin teknik kısmını karşılaştırmak bence doğru değil. RDR 2 doğru teknik açıdan şaheser hikayesi de öyle bence ama o bile gerçek bir karakter vardı tiberkülozdan ölen oradan ilham alınmış. Witcher 3 tamamen kendine özgü sanatsal bir yapım. Sanat ödülü verilecekse Witcher 3'e verilirdi tamamen özgün bir dünya.

Ayrıca Witcher 3'ün yan karakterleri RDR 2'ye tek atar var mı Yennefer gibisi?

Millet 2015'teki Witcher 3'le 2018'deki RDR 2'nin teknik kısmını karşılaştırmak bence doğru değil. RDR 2 doğru teknik açıdan şaheser hikayesi de öyle bence ama o bile gerçek bir karakter vardı tiberkülozdan ölen oradan ilham alınmış. Witcher 3 tamamen kendine özgü sanatsal bir yapım. Sanat ödülü verilecekse Witcher 3'e verilirdi tamamen özgün bir dünya.

Kesinlikle katılıyorum. Evren, hikaye ve karakterler açısından The Witcher 3: Wild Hunt daha başarılı bir video oyunu. Yapım maliyeti olarak The Witcher 3: Wild Hunt sadece 81 milyon dolar ile yapılan bir video oyunu. İnanılmaz bir emek, inanılmaz bir inanmışlık var ortada.

Red Dead Redemption 2 için bir ''Rockstar Games klasiği'' denilebilir. Yapım maliyeti 240 milyon dolara ulaşan, zamanının en iyi grafikleri ve en iyi mekanikleri ile buluşturulmuş olan Dan Houser'un hikayesini yazdığı dev bir western temalı açık dünya oyunu.

God of War'u oynamadım o yüzden onu eliyorum. RDR 2 ve Witcher kıyaslamasını da şu şekilde yapabilirim:

The Witcher 3

• Daha iyi senaryo.
  • Daha iyi müzikler.

Red Dead Redemption 2

• Daha iyi grafikler.
  • Daha yüksek ayrıntılar.
  • Daha detaylı NPC'ler.
  • Daha gerçekçi mekanikler.
  • Daha geniş açık dünya.
  • Online avantajı.
Peki sizde hangisinin bıraktığı iz daha derin?

Katılıyorum. Zaten konu açıklamasında da belirttiğim gibi ben teknik açıdan değil "zevk açısından" bir karşılaştırmaya tabi tutmuştum. Yani soru şu sizin için hangisinin etkisi daha büyük oldu?

RDR2 genel anlamda bence daha iyi olsa da ve ama ben Witcher'ı daha çok seviyorum. 10 Bölüm önce verdiğin bir kararın oyunu etkilemesini seviyorum, ikili ilişkilerini seviyorum.

Peki sizde hangisinin bıraktığı iz daha derin?
Şahsen oyunda en önceliğim senaryo olduğu için Witcher 3 bende daha çok iz bırakmıştı. RDR 2'nin görevleri bana sıkıcı ve tekdüze gelmişti. Ancak yarısından sonra oyun kendine çekmeye başlamıştı. Witcher 3'ün Blood and Wine DLC'sinin senaryosu bile RDR 2'den daha güzeldi bana göre. Bunun sebebi RDR 2'nin kötü bir senaryoya sahip olması değil, Witcher 3'ün çok güzel bir senaryoya sahip olmasından kaynaklı. Ancak kitaptan uyarlandığı için onun da etkisi var tabii ve bence Witcher oyununu bu kadar popüler kılan da senaryosu. Ancak onun dışında her yönden RDR 2 açık ara önde. Hatta RDR 2 oynadıktan sonra tekrar Witcher 3'e başladığımda bana atari oyunu gibi gelmeye başladı Witcher 3.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı