The Witcher 3 vs Red Dead Redemption 2

RDR 2 mi, The Witcher 3 mü?

• Oy verenlerin toplamı
    123

İki oyun da çok farklı konulara yer veriyor.
Fakat genel göz geçirirsek RDR2 kavga ederken şapkanın düşmesi, NPC'lerin kendi hayatlarını yaşaması ve işleri gerçekten yapıyor olmaları, cesetlerin çürümesi gibi detaylarla bence daha iyi.

Dostum gereçekçilik seviyorsan RDR alırsın. Ama Witcher 3 bambaşka ben çok beğendim oyunu. Hala özlüyorum.

Arkadaşlar bu arada güncelleme geçeyim, RDR 2 kez bitirdim ve benim için bugüne kadar yapılmış oyunların en kalitelisi kesinlikle RDR bu satten sonra. Daha iyisini yaparsa yine Rockstar yapar muhtemlen.

Kardeşim ona bakarsan RDR 2'ninde bir sürü kusuru var mesela zırt pırt oyundan atması 3060 Ti ve Ryzen 5800 ile oynuyorum zırt ğırt oyundan atıyor daha sonra silahlar ateş etmiyor bazen karakter yerin dibine giriyor daha birçok sorun var Witcher'ı bitir öyle konuşalım.

Flight SIM ve Cyberpunk dışı dediklerinize katılmıyorum, hiçbiri RDR'nin grafiklerinin yanına yaklaşamaz.

Kardeşim oyunları oynamadın mı sen gayet iyi bahsedilen oyunların RTX açtığın zaman pek bir değişiklik bile olmuyor.

Witcher 3'ün anlaşılabilmesi için kitaplarını falan da okumak lazım, RDR2 daha basit anlaşılma açısından. Hem mekanikleri daha hoşuma gitmişti izlediğimde RDR2'nin.

Kardeşim kitap ile oyun farklı bir hikaye işliyor

Kral kendin yaşadığın şeyleri kusur diye atıyorsan bence yapma. Benim sistemde GTX 1650 var. Herhangi oyundan atma, çökme gibi durumlar yaşamadım.
Karakterin yerin dibine de girmiyor. Oyunu uzun saatler oynadım bu arada. Oyun çok iyi bir optimizasyona sahip.
Silahın ateş etmemesi silahını temizlemediğin için olabilir. Oyunda silah bakımlarını düzenli bir şekilde yapman gerekiyor. Suya veya çamura girip çıktıysan normal.
Kısacası sev sevme RDR2 teknik açıdan tüm zamanların en iyi oyunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…