The Witcher 3 vs Skyrim

Skyrim işin içine modlar girdiğin de sonu olmayan engin bir denizdir, tabii bu demek olmuyor ki witcher kötü bir seri. İkisi de çok iyi oyunlar fakat modlu bir skyrim çoğu güncel oyundan bile iyidir..

Bethesda'ya sormanız lazım. Beğenmedim'e tıklayın.

Skyrim işin içine modlar girdiğin de sonu olmayan engin bir denizdir, tabii bu demek olmuyor ki witcher kötü bir seri. İkisi de çok iyi oyunlar fakat modlu bir skyrim çoğu güncel oyundan bile iyidir..
Çok doğru tespit hocam. İkisini de dene Skyrim'i seç.

Skyrim sarmayabilir şu saatten sonra fiyatı da pahalı şu an Witcher 3 alın derim. İndirime girince de Skyrim oynarsınız.

Evet fiyatı yüksek. Dyıngh lıght 1 oynamadıysanız buradaki arkadaş tavsiye etmişti biri. İsimini unuttum. Çok beğendim. Epic'in verdiği alien ısolatıon ile birlikte oynamınızı tavsiye ederim. Skyrim'e yüksek ücret ödemekten kurtulursunuz. Yıllar önceki oyun olmasına rağmen fiyatı yüksek.

Çok kararsız kaldım, normalde iki oyunu da önceden aldım fakat iki oyununda iyi olduğunu söylüyorsunuz, hangisinden başlayacağım karar veremedim.

Çok kararsız kaldım, normalde iki oyunu da önceden aldım fakat iki oyununda iyi olduğunu söylüyorsunuz, hangisinden başlayacağım karar veremedim.

The Witcher 3. Hortuma gelecek.:D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı