İlk oyunun grafikleri vasat ya.İlk kitapları, sonra da ilk iki oyunu oynamanı öneririm. Pat diye son oyundan başlama, pişman olursun.
Hadi Bismillah.Eki Görüntüle 451962
@Cem Argun Hocam ben dayanamadım indirdim. Bu sefer en zorda başlamayı planlıyorum.
Yaratıkların zayıf noktaları var galiba onlar mı ? bazı yaratıklar saydığınız güçlerden daha fazla hasar yiyor doğru mudur ?@Perceival İgni, Quen, Aard, Axii gibi güçlerin, İşaret olarak geçiyor oyunun Türkçe'sinde.
İlk oyunun savaş sistematiklerinden sıkılıp bırakan, 2 ve 3. oyunları delilercesine oynamış biri olarak tavsiyelerim şunlar:
-Oyun sonlarında beraber olma imkanının olduğu 2 karakter var, bunlar Triss ve Yennefer. Hangisinin daha iyi bir seçim olduğu sana kalmış (şahsen Triss tavsiyemdir). Bu karakterler dışında kişilerle de romantik ilişki yaşayabiliyorsun ve bunlar o karakterlerle olan ilişkini bozmuyor. Ancak! iki karakterle beraber ilişki yürütmeye falan çalışmanı kesinlikle önermiyorum. Sonra demedi deme
-Benim ilk oynayışımda yaptığım ana hikayeyi rushlama hatasına düşme, ağırdan al. Yan görevlerle ilgilen. Opsiyonel olan görevleri bu kadar kaliteli olan nadir oyunlardan biri Witcher 3. Keyfini çıkar, bitirince hafızanı silip tekrar oynayasın geliyor
-Oyunun savaş sistemi biraz sığ (kötü anlamına gelmiyor bu, problem zorluk seviyeleri arasındaki dengesizlik. Genel olarak vur-kaç-kaç-tekrar sistemiyle en zor modu bile rahatlıkla geçebiliyorsun). Bu yüzden tavsiyem Witcher 3: Enhanced Edition modunu yüklemek, savaş sistemini çok ama çok daha iyi bir hale getiriyor, ilk oynayışımda bunu yüklemediğime çok pişman oldum (oyunun ortasında yüklenen bir mod değil save açmadan önce yüklemen gerekiyor, yoksa sıkıntı çıkarıyor)
-Oyunu en zor modda oynamanı KESİNLİKLE tavsiye ediyorum. Her ne kadar üstte belirttiğim savaş sistemi sıkıntısı bulunsa bile bu seni witcher gibi hissetmenden kesinlikle alıkoymuyor. Yaratıkların farklı zayıflıklarını öğrenip ona karşı iksir bomba büyü yağ kullanmak kesinlikle oyunun derinliğini ve dolaylı olarak keyfini arttırıyor. Enhanced modu ile tam olarak enfes.
-Skill buildi olarak tavsiyem 4 kırmızı ya da 3 kırmızı 1 mavi mutasyon şeklinde ilerlemen olur. Kırmızılardan kilit skiller whirl (mesnevi diyorum ben), undying (adrenalin puanı ile hp'n 0 olduğunda bile hayatta kalıyosun) önemli. Mavilerden quenin 1 ve 2. seviyeleri oldukça güzel, onun dışında axii nin ilk seviyesi ile karakter konuşmalarında etki yaratabiliyorsun bu da oldukça güzel.
-İlk oyunlarla ve witcher evreni ile ilgili bolca kaynak taramanı öneririm, ne olanı anlamadığında çok bir anlamı olmaz gibi, kaynaklar:
oyunlar:
evren:
WitcherGeorge (bu kanal tamamen witcher evrenine adalı, ingilizcen varsa karakterleri, olayları ve witcher okullarını izlemelisin. En popülerlerden başla aşağı doğru ilerle)
Şimdiden iyi eğlenceler. (En iyi cevap falan seçersen çok memnun olurum bunu yazmak biraz vaktimi aldı)
Hikayenin eksik olmasının sebebi spoiler içermemesi, hafıza kaybının sebebi 2. oyunda açıklanıyor.Çok teşekkür ederim dostum. oyun bu sabah saat 4 sularında bitti. akşam Witcher oluyorum.bu arada, ilk videonun yorumlarında bir arkadaş eksik anlattığını ifade etmiş ve anlatmadıklarını yazmış, bunu da dipnot olarak söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.