NrxxDC
Femtopat
Daha fazla
- Meslek
- Köle
Arkadaşlar, çok önceden The Witcher 2 almıştım. Ama bilgisayarım patates olduğu için oynayamadım. Şimdi ekran kartı falan aldım ve girişmek istiyorum ama asıl oynamak istediğim sürekli övülen, serinin en iyi oyunu olan 3. oyunu.
Arkadaşın hesabından girip baktım ve 25-30 fps alabildiğimi gördüm. Ara sıra takılmalar olsa da oynayabilirim diye düşünüyorum. Ama aynı zamanda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve oyun oynamak için çok fazla zamanım yok. Sizce direkt The Witcher 3'ten başlayıp 2'ye de fırsat bulduğum da mı başlamalıyım? Öyle yaparsam zevk alır mıyım? Yoksa 2. oyuna mı öncelik vermeliyim? Oynama süresi de 30-40 saatmiş. Ben sıkılgan adamım, benim için çok fazla. Üstelik kütüphanemde oynanmayı bekleyen bir sürü oyunlarım var.
GPU: Sapphire Radeon HD 5870 1GB.
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz.
Motherboard: Pegatron IPIBL-LB (Benicia).
Ram: 5GB DDR2.
PSU: SHARKOON SHP650 V2.
Arkadaşın hesabından girip baktım ve 25-30 fps alabildiğimi gördüm. Ara sıra takılmalar olsa da oynayabilirim diye düşünüyorum. Ama aynı zamanda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve oyun oynamak için çok fazla zamanım yok. Sizce direkt The Witcher 3'ten başlayıp 2'ye de fırsat bulduğum da mı başlamalıyım? Öyle yaparsam zevk alır mıyım? Yoksa 2. oyuna mı öncelik vermeliyim? Oynama süresi de 30-40 saatmiş. Ben sıkılgan adamım, benim için çok fazla. Üstelik kütüphanemde oynanmayı bekleyen bir sürü oyunlarım var.
GPU: Sapphire Radeon HD 5870 1GB.
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz.
Motherboard: Pegatron IPIBL-LB (Benicia).
Ram: 5GB DDR2.
PSU: SHARKOON SHP650 V2.
Son düzenleyen: Moderatör: