Bu var ama siyah.3bin TL PSU ve kasa iyi bir kombinasyon gibi aslında 3 bine bu şekilde var mıdır ki başka.
Bu var ama siyah.3bin TL PSU ve kasa iyi bir kombinasyon gibi aslında 3 bine bu şekilde var mıdır ki başka.
Non modüler demek PSU üzerindeki kabloları çıkartamıyorsunuz. Normalde tam modülerde ihtiyacınız olmayan kabloları takmıyorsunuz. Kablolamayı kolaylaştırıyor.
Sorun çıkartır mı Aerocool mu tercih etmeliyim yani.
Kasayı çok begendim.
Aerocool'da non modüler hocam. Sadece yazmamışlar. Benim önerim rajintek Cratos'u almanız. Ömürlük bir PSU olur. O tam modüler.
Kasaya her şey oluyor. Zaten ATX olan kasaya mATX olur. Bu kasa E-ATX'te destekliyor. PSU olarak NZXT C750 alırsanız mis gibi olur.Bütçem el vermiyor ya satacağım zaten çok masraf etmek istemiyorum eger bu kasaya m-ATX uyuyorsa ikisini alınır mı?
Kasaya her şey oluyor. Zaten ATX olan kasaya mATX olur. Bu kasa e-ATX'te destekliyor. PSU olarak NZXT C750 alırsanız mis gibi olur.
Güzel gibi duruyor. Rajintek'lerin malzeme kalitesi de güzel zaten. Akvaryum istiyorsanız alınır.Tamamdır teşekkür ederim.
@Smmmhunter hocam merhaba rajintek in böyle bir kasası var hoşuma gitti iyi mi?
![]()
Raijintek PAEAN C7 White Tempered Glass 4 Adet ARGB Fanlı, USB Type-C ATX Bilgisayar Kasası (0R20B00235) | Teknobiyotik
Anakart paneline önceden monte edilmiş 3 × 12025 ARGB PWM fanları ve arkaya önceden monte edilmiş 1 × 12025 ARGB PWM fanı ATX'e Kadar Anakart Desteği 220 mm ATX PSU desteği VGA kartı uzunluğu 410 mm Üst Düzey Vitrin ATX kasası ÇİFT odacıklı tasarım Üç üst USB (USB3.0 × 2; Type-C × 1)www.teknobiyotik.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.