Thread Stuck In Device Driver Mavi Ekran Hatası

İşletim sistemi
Windows 10

hacci

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, yaklaşık 1 hafta önce yeni bir bilgisayar aldım ve içerisine gerekli sürücüleri yükleyerek ve aygıt yazılımlarını kurarak sevdiğim oyunları indirdim. Sonrasında CS:GO oyunun açılmasından yaklaşık 5-10 saniye sonra oyuna her girdiğimde mavi ekran hatası aldım. Bilgisayara format attım ve sürücü vb. tekrar kurdum. Önceki formatta Windows Update ile yaptığım sürücü kurulumlarını bu denememde üreticilerin kendi internet adreslerinden gerçekleştirdim. Örnek olarak APU bir sistem topladığım için AMD sitesinden Radeon yazılımını indirip programın son sürüm güncelleştirmelerini ve sürücüleri yükledim. Anakartım ASRock olduğu için onun sitesinden de ASRock App Shop uygulamasını indirdim ve gerekli sürücüleri oradan da kurdum. Kurduğum gün içerisinde henüz bir hata almadım ve bundan dolayı oyun yüklemelerime devam ettim. GTA 5 indiriyorken durdurdum ve oyunu açtım. Oyun açılmadan Mavi ekran hatası ve "Thread stuck in device driver" uyarısını aldım.
Sistemimle ilgili gerekli bilgiler ve Minidump ektedir.
Şimdiden teşekkür ederim.
Minidump

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
  • 3.PNG
    3.PNG
    9,5 KB · Görüntüleme: 41
  • 4.PNG
    4.PNG
    12,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 5.PNG
    5.PNG
    10,2 KB · Görüntüleme: 35
  • 6.png
    6.png
    9 KB · Görüntüleme: 45
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,7 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleyen: Moderatör:
AMD yazılımı üzerinden değil de direkt sürücünün kurulum dosyası üzerinden grafik sürücüsünün kurulumunu yapabilir misiniz? Kurulumdan önce eski sürücüyü DDU ile kaldırın.

BIOS güncellemenizi de tavsiye ederim.

Asrock yazılımlarını kaldırın.

BIOS güncelleyip BIOS default olarak kullanın.

DDU rehberine göre anlatımı uygulayıp güncel GPU sürücünüzü yükleyin.

Sorun devam ederse bunu uygulayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı