Threads bitmeyecek

Carven

Hectopat
Daha fazla  
Bazı insanlar birkaç güne popülaritesinin biteceğini düşünüyor ama bitmeyecek. Mantıklı hareket ediyor meta. Sıfırdan bir krallık inşa etmek çok zor, bu yüzden bir imparatorluk olan Instagram'ın bahçesinde bir krallık oluşturuyorlar. Bu sayede sıfırdan bir kitle oluşturmuyorlar. Oluşan kitleye alternatif sunuyorlar. Twitter'ın son zamanlarda aldığı kararlar da ekmeğine yağ sürdü Meta'nın.

Lakin Threads, sırf bu yüzden çıktı dersek yanlış demiş oluruz çünkü bu kararlardan çok önce Twitter'a rakip bir uygulama üzerinde çalışıyordu meta. Hatta bu yola project 92 adıyla çıktılar. Kısaca meta, sosyal medyanın tekeli olmak istiyor ve önündeki tek engel Twitter. Bu hareketle onu bitirmeye çalışıyor. Kolay olacağını hiç sanmam ama başarma ihtimalleri var. Uygulama yeni çıktı bu yüzden eksikleri olması çok normal. İlerleyen zamanda büyük bir güncelleme ile ana sayfa ve keşfet şeklinde iki kategori oluşturmalılar. Şu an olan herkesin yazdığını görme olayını keşfete taşımalılar ve reklamların da büyük birçoğunluğunu keşfete aktarmalılar.

Bu sayede hem kullanıcıyı boğmazlar hem de geliri arttırırlar. Ayrıca hashtag muhabbeti de gelecek bence. Kitleleri birbiriyle karıştırması sonucunda etkileşimi yüksek bir platform inşa edecek. Yeni bir güncelleme ile de tema güncellemesi gelmeli. Her şey birbirine çok karışmış duruyor ama yapılması en basit şeylerden biri olabilir.

Uzun lafın kısası doğru hamlelerle bence sektörde yerini alacak ve popülaritesini bitirmeyecek Threads. Şu ana kadar olan en kötü şey de bence Instagram kitlesinin uygulamanın TR tarafını ele geçirmesi oldu. Çok kötü mizahları var bence. Umarım Twitter tayfa buraya el atıp bir şeyler yapar. 😁

Sizin fikirleriniz nelerdir? Yeni uygulama hakkında?

Ayrıca hala bot sorunun çözüldüğünü düşünmüyorum.

İnstagram'ı aktif olarak kullanan arkadaşlara bir soru sormak istiyorum. İnstagram sayfalarına nasıl katlanıyorsunuz?

Son düzenleme:
Instagram gibi sürekli olarak sorunlu, herkeste farklı gözüken ve stabil olmayan bir uygulama olarak devam edecekse ömrü kısa.
Sıfırdan bir krallık inşa etmek çok zor, bu yüzden bir imparatorluk olan Instagram'ın bahçesinde bir krallık oluşturuyorlar. Bu sayede sıfırdan bir kitle oluşturmuyorlar.
Sanırım biraz Barış Özcan izlemişsiniz :)

Hocam bot sorununu çözemezler (çözümü varsa lütfen bilgilendirin). Uygulama aşırı minimalist. Bence bu minimalistiği korurken, daha fazla kompleks hale gelmesi lazım. Özellik bakımından düşük.

Görüntülü arama özelliği gelecekmiş diye duydum bende.

Hocam bot sorununu çözemezler (çözümü varsa lütfen bilgilendirin). Uygulama aşırı minimalist. Bence bu minimalistiği korurken, daha fazla kompleks hale gelmesi lazım. Özellik bakımından düşük.
Bence daha yeni olduğu için gelecekte güncellemelerle geliştirilecek.

Twitter'in kolay kolay biteceğini düşünmüyorum. Twitter'in de belli bir kemik kitlesi var ve insanlar Elon Musk'a olan kızgınlığından dolayı Threads'e geçiyor ki Meta şirketini hepimiz biliyoruz. Dünya kadar veri sömürüyor, Elon Musk'ın aldığı yanlış kararlar olmasaydı insanlar Threads'in yüzüne bile bakmazdı. Şahsen böyle düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı