Threads uygulaması hakkındaki düşünceleriniz nedir?

Amogaçi

Hectopat
Katılım
5 Temmuz 2019
Mesajlar
2.806
Çözümler
24
Ne yeni hesap açılıyor, ne kullanıcı adı belirlenebiliyor. Yine zorlama bir şekilde zorla şunu şunu yapacaksın şunu kullanacaksın diye dayatma var. Klasik META rezaleti. Play Store'da Threads yazınca uygulama bilmem kaçıncı sırada çıkıyor. Ayrıca Threads o kadar çok kullanılan bir ad ki; aynı adı kullanan zibilyon tane işletme, girişim, marka, ıvır zıvır var. Threads diye bir uygulama Play Store'daki açıklamasını Instagram ile bir alakamız yoktur diye açıklama yazmak zorunda kalmış.

Sizin Threads hakkındaki düşünceleriniz neler?
 
Beş para etmez bence. Karma karışık bir ana sayfası var. Tema olarak değil önerilen gönderiler olarak. Bir kaç sayfayı takibe aldım onlarda gönderi paylaşmasına rağmen başka saçma sapan gönderiler çıkıyor. Bence ergenlerin egolarını tazeleyecek bir platform haline gelecek.

Bir de gündem nereden takip edilecek ? Ben gündemi gösteren bir yer bulamadım Twitter'da ki gibi.
 
Şu an en tatlı anları, ilk bir kaç günden sonra eksikleri net şekilde ortaya çıkar. Asıl hitap ettiği twitter kitlesinin rahatsız olduğu ama dillendirmediği özelliklerden arınır, siyasetçiler, influencerlar, +18 paylaşımcılar ve aptal kabile mantığıyla takılanlara aynı şekilde takılma imkanı vermezlerse güzel bir uygulama olur. İlk izlenimim instagramdan biraz bağının koparılması gerektiği. Sonuçta insanlar bu tip mecraları insta, facebook gibi uygulamalarda rahat olmadıkları için tercih ediyor. Diretmenin anlamı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı