Rehber Throttle Sorunları ve Çözümleri

Unclewebb tersini söylüyor
Bizzat testleri elimde var. Dilerseniz LoL'de kendiniz de deneyebilirsiniz mesela.

Programı yapan adam elbet bu işleri biliyor bilmiyor demek kesinlikle doğru olmaz. Ben de ilk ondan öğrenerek başladım. Ancak sonra kendim daha doğrularını öğrendim. Önüme gelen her Throttle vakasını anlıyorum çözümü varsa da söylüyorum. Tuning konusunda da gayet iyi bir bilgi birikimim var.

Kıstaslar:
C-State evet özellik olarak performans düşürüyor deniyor. Ben zaten ona bir şey demedim. Oyunda sistem çekişten düşer adeta onu demeye çalıştım. Oyunla işiniz yoksa kapatın. Bu arada C-State kapatınca UV eşiğiniz artmaz. Tüm çekirdekler yükteyken zaten Core C State: Tamamen Aktif durumunda oluyor.

UV eşiği silikona çok bağlıdır ama LoadLine'a da dolaylı olarak kesinlikle bağlıdır. Sisteminin voltaj sıkıştırmasını gevşetirsen sistem UV'de daha iyi tepki gösterir.

Son düzenleme:
55w limitle cs 2 oynarken bu limitler aktifti maks ne yapılabilir? Pc Nitro 5.

Aynen güzeldir O, istersen işlemci için SYY157 deneyebilirsin ancak pek önermem
PTM7950 için çok övgü duydum fakat servis kendim içini açmam halinde garanti dışı bırakacağını söyledi. Servis macunundan da beklentim yok. Kısıtlayarak bile termal sınıra ulaşıyorum kolayca.

Evet garanti durumu Acer'de kötü yani nasıl yapabilirsin bilmiyorum maalesef.

VBS kapatman lazım UV geçerli değil.

VBS kapatınca oldu Core -140'a P ve E cache -110'a aldım Core -150 alınca çökmeye başlıyor.
Sıcaklıklar bir tık düştü bazı oyunlarda hala throttle oluyor ama. Özellike MSI Center'dan Uç Performans modunu açınca sıcaklıklar baya fırlıyor sadece gpu clockunu arttırmasına rağmen.
Altta Save voltages immediately seçmemişsin. Ayrıca C-States i devre dışı bırakarak undervolt için daha fazla aralık sağlayabilirsin.Eki Görüntüle 2273759
Onu denemek için seçmemiştim çökerse diye.

Fanı turboya alınca sadece throttle yemiyorum o da çoğu zaman bazen yine artıyor da fanlara bir zararı olur mu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…