Tıbbi sekreterlik okunur mu?

TEKNOLOJİPEREST

Hectopat
Makaleler
1
Normalde Türkçe öğretmenliği istiyorum fakat olur da puanım yetmezse diye mezuna da kalmak istemiyorum.

Sizce tıbbi sekreterlik okunur mu?
Ataması nasıldır?
Bu işi yapan ya da detaylı bilgiye sahip olan kişiler yazarsa sevinirim.

Ayrıca şunu da sormak istiyorum şu an TYT 40-50 AYT de 45-55 arası OBP 78.

Sözelden 10-35k gelir mi?

Tıbbi sekreterlik okumuyorum fakat şu an çevremde 2 kişi o bölümden geçmiş. Biri 2. sınıf ve bu sene mezun olacak. Bir diğeri ise mezun olduğu gibi atandı ve hastanede görevlendirildi. Bu bölüm hakkında herkes ataması falan güzel diyor. Türkçe öğretmenliği olmazsa evet güzel tercih olur.

Gelecek planın ne ki bu mesleği istiyorsun. 10 yıl sonra yükselebilecek misin yoksa hala aynı koltukta aynı işi mi yapıcaksın benim için meslekte en önemli şey budur. 20 yıl sonra hala aynı rütbedeysem maaşım aynıysa o meslek bana bir şeye yaramaz. Senin amacın ne bilmiyorum ama bunu gözden geçirebilirsin ben olsam kariyer yapabilecek ilerde gerçekten yükselebilip iyi paralar kazanabileceğim bir alana yönelirim. Örnek olarak hemşirelik de girebilir bu listeye bir sürü meslek girebilir yerinde saydıkların arasına.

Son düzenleme:
Normalde Türkçe öğretmenliği istiyorum fakat olur da puanım yetmezse diye mezuna da kalmak istemiyorum.

Sizce tıbbi sekreterlik okunur mu?
Ataması nasıldır?
Bu işi yapan ya da detaylı bilgiye sahip olan kişiler yazarsa sevinirim.

Ayrıca şunu da sormak istiyorum şu an TYT 40-50 AYT de 45-55 arası OBP 78.

Sözelden 10-35k gelir mi?
Tıbbi Sekreterlik Tyt ile alan pek fazla bilinmeyen bir bölümdü. Yakın zamanda devlete çok sayıda ataması olunca buraya yöneldiler ama o ilk alım kadar alım şu anda yok diye biliyorum.

Sıralamaya gelirsek o her zaman değişir internetten geçen seneye göre netlerini hesaplayabilirsin.

Türkçe öğretmenliğini devlette istemiyorsan bence oku.Özeldekilerle devlet şuan aynı maaşı alıyor hatta bazen özeller özel dersle geçebiliyorlar ama tabi yazın da para yatmıyor onlara.

Gelecek planın ne ki bu mesleği istiyorsun. 10 yıl sonra yükselebilecek misin yoksa hala aynı koltukta aynı işi mi yapacaksın benim için meslekte en önemli şey budur. 20 yıl sonra hala aynı rütbedeysem maaşım aynıysa o meslek bana bir şeye yaramaz. Senin amacın ne bilmiyorum ama bunu gözden geçirebilirsin ben olsam kariyer yapabilecek ileride gerçekten yükselebilip iyi paralar kazanabileceğim bir alana yönelirim. Örnek olarak hemşirelik de girebilir bu listeye bir sürü meslek girebilir yerinde saydıkların arasına.

Benim için aman aman para kazanmak önemli değil kendime yetecek kadar kazanayım birazı da artsın bir kenara koyayım yeterli.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı