Tidal Hi-Fi vs Deezer Hi-Fi

Hi-Fi seçeneğindeki müziklerin kalitesi ikisinde de aynı zaten ama ekstra olarak TIDAL daha da üst bir kalite seçeneği sunuyor. Tabii her şarkıda yok bu seçenek.

Dinleyeceğiniz cihaz da önemli. Bir de kablosuz olduğu için Hi-Fi kaliteden tam anlamıyla yararlanamayabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bluetooth'ya da Wi-Fi bağlantılı kulaklıklarla dinlediğinizde ses kalitesinin hiçbir anlamı kalmaz.
Ses kelitesini önemsiyorsanız analog kulaklık kullanmanız gerek. Yani kablolu.

Hi-Fi seçeneğindeki müziklerin kalitesi ikisinde de aynı zaten ama ekstra olarak Tidal daha da üst bir kalite seçeneği sunuyor. Tabii her şarkıda yok bu seçenek.

Dinleyeceğiniz cihaz da önemli. Bir de kablosuz olduğu için Hi-Fi kaliteden tam anlamıyla yararlanamayabilirsiniz.

Hi-Fi müzik için önerdiğiniz bir model var mı?
 
Anlatsanız bile farkın anlaşılması için kulaklık da lazım. Şahsen ben de önem veririm kaliteye lakin kulaklığım yok adam akıllı, Apple Music'le idare ediyorum. 6 kişilik paketler uygunmuş ama, Spotify'ın 30 lira olduğunu düşünürsek gayet iyi fiyat. Deezer alın bence. İllaki Türkçe de dinleyeceksiniz, bilmiyorum ne dinlediğinizi ama bu bir artı. Tidal'de çok sınırlı bir yerli arşiv var.

Sia, Alan Walker vb.
 
Dinliyorum aslında ama çoğunlukla yabancı.
Hocam bir aylık şeyler değiller mi? Alın Tidali, Deezera geçme ihtimalinizi de düşünerek deneyimlemek adına yeteri kadar parça indirin kullanın bir ay. Baktınız istediğiniz gibi değil Deezer'a geçersiniz. İnternetiniz bolsa ne var ne yok indirin tabi :)
 
Kulaklığı daha alamadım ondan dolayı deneme üyeliğini de başlatmadım. 😅
Deneme üyelik başlatmadan şarkı arşivlerini açmıyor.

Hocam bir aylık şeyler değiller mi? Alın Tidal'i, deezera geçme ihtimalinizi de düşünerek deneyimlemek adına yeteri kadar parça indirin kullanın bir ay. Baktınız istediğiniz gibi değil Deezer'a geçersiniz. İnternetiniz bolsa ne var ne yok indirin tabii :)
 

Geri
Yukarı