Tiktok kapatılacak mı?

Tiktok Kapatılmalı mı?

  • Evet

    Oy: 153 84,5%
  • Hayır

    Oy: 28 15,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    181
Eğlencenin yanında Reddit şu an Türkiye'deki yaygın haber medyalarından da biri. Her türlü haberi r/turkey veya r/news'tan alabilirsiniz.
Reddit, 3-5 çapulcunun toplanıp, tüm milli değerlere ve hükümete ahlaksızca saldıran bir platform. Yalan bilgi vermekten utanmıyor musunuz? Sırf en çok upvote almış Valorant videolarını izlemek için girmiştim, girdiğime bin pişman oldum.
 
Reddit 3-5 çapulcunun toplanıp tüm milli değerlere ve hükümete ahlaksızca saldırdığı bir platform. Yalan bilgi vermekten utanmıyor musunuz? Sırf en çok upvote almış Valorant videolarını izlemek için girmiştim, girdiğime bin pişman oldum.
Ifade ozgurlugu denen bir sey var, eger hoslanmiyorsaniz girmeyin. Sizin zevkinize gore bir site kapanmak zorunda degil.
 
Tiktok zırvalığını kapatsınlar o uygulamayı ilk çıktığı sene indirmiştim (musically) zamanı o zamanlar Türkiye'de popüler bir uygulama değildi güzel bir ablamız vardı ismi aklımda değil bizim kezbanların %90'ı bu ablamızdan heveslenip başladı ve B.kunu çıkardılar artık kabak tadı verdi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı