TikTok ve BTS in yasaklanması için kampanya başlatmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Motionless IN White Yasaklanması için haklı bir gerekçeye sahip olmadığının ve saçmaladığının farkında. Sonradan sıvamaya çalıştı fakat nafile. Konuyu BTS'nin sevilmeye değer olup olmadığına çekmeni önermem zira konuyla alakasız bir yerden haklılığını ispat etmeye çalışacak.

Çok samimi bir şekilde soruyorum, ne saçmalıyorsun? Açıklar mısın?

Kusura bakmayın ama karı gibi kıvırıyorlar ve müzikleri kulağımı tırmalıyor.
Tamam sevmiyor olabilirsin, kitlesini sevmiyor olabilirsin, üyeleri sana hitap etmiyor da olabilir, tamam gayet doğal ama sunduğun gerekçeler o kadar saçma ki, yani sen sevmiyorsun diye, bir müzik grubu ülkede yasaklanacak mı? Acayip mantıksız. Ayrıca neye göre cahil dedin onu da anlamış değilim, yazdığın mesajlarda gram mantık yok zaten, o yüzden hayatında başarılar dilerim.

@Motionless IN White Yazdığın efora değmez bebeğim, gel gidelim.

@Motionless IN White Yasaklanması için haklı bir gerekçeye sahip olmadığının ve saçmaladığının farkında. Sonradan sıvamaya çalıştı fakat nafile. Konuyu BTS'nin sevilmeye değer olup olmadığına çekmeni önermem zira konuyla alakasız bir yerden haklılığını ispat etmeye çalışacak.
Sana da hak veriyorum ancak bahsettiğim kitle tüm kitlenin küçük sayılamayacak bir kısmını oluşturuyor. En mantıklı çözüm kısıtlamak olur.

Sana da hak veriyorum ancak bahsettiğim kitle tüm kitlenin küçük sayılamayacak bir kısmını oluşturuyor. En mantıklı çözüm kısıtlamak olur.
O halde ben de Türk dizilerinden rahatsız oluyorum ve kitleye etkisi çok büyük. Çünkü sevgili muhabbetleri hep oradan geldi, buna ne diyeceksin bakalım? Şimdi buradan mantıksız sonuç çıkar görelim, hadi. Ne de olsa zarar size gelmeyince ötmesini bilirsiniz, ancak zarar size gelirse hemen atarlanmasını da bilirsiniz.

Peki, tekrar soruyorum. İnsanların erotik hikayeler yazmasının ne kabahati var? Absürtlük bunun için geçerli bir cevap değil.

O halde ben de Türk dizilerinden rahatsız oluyorum ve kitleye etkisi çok büyük. Çünkü sevgili muhabbetleri hep oradan geldi, buna ne diyeceksin bakalım? Şimdi buradan mantıksız sonuç çıkar görelim, hadi. Ne de olsa zarar size gelmeyince ötmesini bilirsiniz, ancak zarar size gelirse hemen atarlanmasını da bilirsiniz.
Adam haklı beyler dağılın.

Ben de bu dizilerden rahatsız oluyorum.

Nefret ediyorum BTS fanlarından. Ama bu sadece BTS fanları ile alakalı değil... Herhangi bir insanın fanlarından nefret ediyorum. Arkadaş saçma sapan bir YouTuber'ı, insanlığa hiçbir katkısı olmayan aptal bir rapçiyi neden bu kadar sever bir insan ya? Anasını babasını bu kadar önemsemiyor bunlar, hatta Allah'ım annemi al da xxxtentacion'u geri ver gibi saçma sapan cümleler dahi kurabiliyorlar.

Arkadaşlar, tabii ki benim de yaptığı işe hayranlık duyduğum insanlar var ancak bu kişilere sanki doğaüstü canlılarmış gibi tapmak yerine yaptıkları işten örnek alıyor ve hayranlık duyuyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı